Oxygene Diving


Välkommen till Oxygene Diving, Göteborgs största dykcenter!

Oxygene Diving hittar du på Mölndalsvägen 3 i Göteborg. Här har vi utbildat, utrustat och tagit med dykare på utflykter i mer än tio år. Här nedan kan du läsa om vår butik, dykskola, vår personal och vårt dyksällskap.
Hos oss hittar du allt du behöver för din dykning, vare sig det är sportdykning, fridykning, snorkling, undervattensfoto, teknisk dykning….  Kort sagt, befinner du dig under vattnet har vi utrustningen och utbildningen.

Vi utbildar inom PADIs system för dykutbildning inom alla nivåer, från nybörjare upp till instruktör samt på flera nivåer inom teknisk dykning. Vår ambition är att vara bäst i Sverige. Vi uppnår detta genom att erbjuda kurser och utrustning som håller en mycket hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vår personal är våra ansikten utåt och representerar oss väl genom att vara trevliga, lyhörda och engagerade i elever och kunder.

Besöker du oss finner du parkeringar på gatan precis utanför dykcentret, vilket gör det enkelt för dig som kommer in för att fylla gas.
Vår butik är en av Sveriges mest välsorterade med ett komplett sortiment för alla former av dykning och snorkling.

Vi utför även service och fyller luft, nitrox, syrgas och trimix. Självklart tillhandahåller vi ny och fräsch hyrutrustning.

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att hälsa på men om du vill nå oss på distans är e-post bäst, info@oxygenegbg.se. Om du vill ringa oss är numret 031-7739911.

 

  • Butiken – För dig som söker dyk- eller simutrustning är vi Göteborgs och kanske Västkustens mest kompletta butik. Här hittar du allt du behöver för att njuta av att vistas i och på vattnet. Vi fyller luft, nitrox, syrgas och trimix och hjälper dig med underhåll av din utrustning. Har vi inte en produkt i lager, kan vi alltid beställa hem!
  • Dykskolan – för dig som vill lära dig dyka eller vidareutbilda sig skall du kika in på våra sidor om vår dykskola. Här utbildar vi alla från nybörjare till dykproffs. Våra utbildningar håller vi inom ramarna för PADI, världens största organisation för fritidsdykning.
  • Vilka är vi – här kan du läsa om oss som du möter i butiken och i dykskolan.
  • Dyksällskapet – spana in vad vi erbjuder dig som vill dyka med oss.

Dykare vid Fossen

Print Friendly, PDF & Email