OxyCrew – vår härliga personal


Vi vill stolt presentera vårt härliga OxyCrew! Vi är bra på olika saker och har olika intresseområden. En sak vi har gemensamt är vår passion för dykning och undervattensvärlden! Kom gärna fram och säg hej när du hittar oss på en dykplats någonstans i världen.

Här kan du lära känna oss lite bättre:

Anna – SSI Instructor Trainer

Våren 2008 tog Anna sina första andetag under ytan och har sedan dess gjort över 2500 dyk och har dykt i 15 olika länder. Anna har varit instruktör sedan 2009 och är nu delägare och verksamhetschef här på Oxygene.

Under ytan är Anna mest intresserad av djurliv, undervattensmiljön och foto men det händer även att det blir några djupare dyk och vrakdyk. Anna utbildar dykare på nivåer från nybörjare till dykinstruktörer och brinner framförallt för ledarskapsutbildningar.

Hanna – SSI Open Water Instructor

Hanna har varit dykare sedan 2013 och har samlat på sig dykerfarenheter från destinationer runt om hela världen. Man hittar ofta Hanna helt stilla nära botten med kameran i högst hugg där hon fotar en pytteliten organism med en ännu mindre organism på sig.

Förutom dykning i allmänhet så brinner Hanna extra mycket för livet precis under ytan och ägnar sig gärna åt snorkling och alger. Håll utkik efter våra kommande snorklingskurser och algexkursioner!

christian-strom-instructor-oxycrew

Christian – SSI Advanced Open Water Instructor

Christian gick sin första dykutbildning, Junior Open Water Diver, redan 2002. Han blev instruktör 2014 och har sedan dess samlat ihop dykerfarenheter från bland annat Thailand, Norge och Mexico.

Sedan 2021 är Christian heltidsanställd här på Oxygene och man hittar honom både i butiken och som instruktör på många av våra kurser. Innan han kom hit byggde han dyklampor hos Nanight och är därmed vår expert på ljus under ytan 🙂

Jakob – SSI Instructor Trainer & SSI Hypoxic Trimix Instructor

Med rötterna i den Svenska dykningen och över 10 års erfarenhet i dykindustrin har Jakob en gedigen erfarenhet av att utbilda elever både här i Sverige och utomlands. Jakob har spenderat de senaste åren i Mexico där han drivit dykcenter, gjort djupa havsdyk och dykt i grottor.

Jakob utbildar både dykinstruktörer och tekniska dykare och kan därför guida dig in framåt i dykningen oavsett vilken nivå du är på. Vi erbjuder alla kurser från SSI Decompression Diver till Hypoxic Trimix. Hör av dig om du vill veta mer!

johan-gardh-instructor-oxycrew

Johan – SSI Open Water Instructor

Johan började dyka redan 2011 och är en av de instruktörer som dyker upp på flest av våra kurser och event. Han har med sig erfarenhet från dykdestinationer runt om i hela världen och vi är väldigt glada att han landat här hos oss.

När Johan inte är under ytan hjälper han gärna till med våra byggprojekt i butiken. Superkul tycker vi!

Anders – SSI Open Water Instructor

Anders började dyka 2017 och är nu en av de som dyker upp på flest av våra event och kurser. Det är inte helt ovanligt att man hittar Anders med ett förstoringsglas, stirrandes på vad som ser ut att vara skrufs eller helt enkelt en bergvägg under ytan. Han är en av de som är bäst på att hitta små organismer som många andra dykare bara simmar förbi.

Simon – SSI Open Water Instructor

Redan 2006 tog Simon sina första andetag under ytan. Han har sedan dess samlat på sig dykerfarenheter från flera olika länder och dykcenter. Nu är Simon en av de som dyker upp på flest av våra event och kurser och är en oerhört uppskattad guide, parkamrat och instruktör.

isabelle-larsson-divemaster-oxycrew

Isabelle – SSI Assistant Instructor

Isabelle är en del av duon ”Humle & Dumle” och dyker upp på väldigt många av våra event. Hon kan skryta med att ha kört skoter bland delfiner i röda havet. När Isabelle inte dyker förser hon oss med mat i riktiga mormors-portioner. Precis så som dykare vill ha det!

Andréa – SSI Assistant Instructor

Redan 2016 blev Andréa dykare och har blivit en riktig dyk-pedagog. Man hittar ofta Andréa i poolen i samband våra provdyk. Andréa är en riktig hajare på att ta hand om våra yngre dykare.

Kristoffer – SSI Advanced Open Water Instructor

Kristoffer är en varmvattensdykare som imponerat på oss med sitt lugn och hur han inspirerar nya dykare. Vi är väldigt glada över att Kristoffer har tagit en paus från varmare breddgrader för att testa torrdräktsdykning ett tag. Även om vi framförallt ser Kristoffer på kurser under sommarhalvåret så njuter han numera även av att dyka i nollgradigt vatten 🙂

Jonas – SSI Divemaster

Jonas började dyka 2015 och dyker numera upp på kurser och som guide på våra dykdagis. Med sin helorangea torrdräkt är Jonas kanske den dykare som är absolut lättast att känna igen både över och under ytan 🙂

Ander-enlund-padi-instructor

Anders – SSI Assistant Instructor Trainer

Anders är instruktör inom avancerad sportdykning och tidigare ägare av Oxygene Göteborg. Trots att Anders inte längre har dykning som huvudsyssla händer det fortfarande att han dyker upp i butiken på event och på kurser i teknisk dykning.

Anders är kanske vår mest dykteorietiskt nördiga instruktör. Hittar man en liten skruv eller plastbit på en bänk kan Anders alltid säga vad den hör till följt av en liten historielektion. Underbart!

andreas-larsson-divemaster-oxycrew

Andréas – SSI Divemaster

Andréas är en del av duon ”Humle & Dumle” och dyker upp på de flesta av våra event. Han började livet som dykare i Sydafrika och har som tur är landat här hos oss.

frida-viker-oxygene-diving

Frida – Butiksnisse

Frida har dykt upp i butiken lite här och där under ett par års tid och spenderar mer och mer tid under ytan. Vi hoppas på att det blir ännu mer framöver! När Frida inte dyker jobbar hon som lärare så därför skulle vi inte bli förvånade om Frida även börjar utbilda dykare inom kort.