OxyCrew – vår härliga personal


Vi vill stolt presentera vårt härliga OxyCrew! Vi kan alla olika saker och har olika intresseområden och specialiteter men en sak vi har gemensamt är vår passion för dykning och undervattensvärlden! Kom gärna fram och säg hej när du hittar oss på en dykplats någonstans i världen.

Här kan du lära känna oss lite bättre:

Ander-enlund-padi-instructor

Anders – Instruktör

Anders är instruktör inom avancerad sportdykning och är ägare av Oxygene Göteborg sedan 2009. Trots att Anders inte längre har dykning som huvudsyssla händer det fortfarande att han dyker upp i butiken på event och på kurser i teknisk dykning. Är du intresserad av att dyka till 40 meter och djupare, med trimix eller kanske testa rebreather är det Anders du ska prata med!

padi-course-director-anna

Anna – Instruktör  

Anna är verksamhetschef och ser till att allt fungerar på Oxygene. Hon håller framförallt i kurser på ledarskapsnivåer men tycker fortfarande att det är lika roligt med grundkurser. Anna har varit en del av Oxygene Diving sedan 2010 och har även spenderat flera vintersäsonger som dykinstruktör i Thailand.

christian-strom-instructor-oxycrew

Christian – SSI Advanced Open Water Instructor

Christian är heltidsanställd i butiken och som instruktör. Han blev instruktör 2014 och har bland annat med sig dykerfarenheter från Thailand, Norge och Mexico. De senaste åren har Christian byggt dyklampor hos Nanight så han är vår expert på ljus under ytan 🙂

johan-gardh-instructor-oxycrew

Johan – SSI Open Water Instructor

Johan är en av de instruktörer som dyker upp på absolut flest kurser och event hos oss. Han har med sig erfarenhet från dykdestinationer runt om i hela världen och vi är väldigt glada att han landat här hos oss. När Johan inte är under ytan hjälper han gärna till med våra byggprojekt i butiken. Superkul tycker vi!

Jakob – SSI Instructor Trainer & SSI Hypoxic Trimix Instructor

Med rötterna i den Svenska dykningen och över 10 års erfarenhet i dykindustrin har Jakob en gedigen erfarenhet av att utbilda elever både här i Sverige och utomlands. Jakob har spenderat de senaste åren i Mexico där han drivit dykcenter, gjort djupa havsdyk och dykt i grottor.

Jakob utbildar både dykinstruktörer och tekniska dykare och kan guida dig in i den tekniska dykningen, oavsett vilken nivå du är på. Vi erbjuder alla kurser från SSI Decompression Diver till Hypoxic Trimix. Hör av dig om du vill veta mer!

Hanna – SSI Assistant Instructor

Anders – SSI Assistant Instructor

Kristoffer – SSI Advanced Open Water Instructor

Kristoffer är en varmvattensdykare som imponerat på oss med sitt lugn. Vi är väldigt glada över att Kristoffer har tagit en paus från varmare breddgrader för att testa torrdräktsdykning ett tag. Nu njuter han till och med av dykning i nollgradigt vatten 🙂

isabelle-larsson-divemaster-oxycrew

Isabelle – SSI Assistant Instructor

Isabelle är en del av duon ”Humle & Dumle” och dyker upp på de flesta av våra event. Hon kan skryta med att ha kört skoter bland delfiner i röda havet. När Isabelle inte dyker förser hon oss med mat i riktiga mormors-portioner. Precis så som dykare vill ha det!

Simon – SSI Assistant Instructor

Martin – SSI Divemaster

Andréa – SSI Divemaster

Andréa är en riktig dyk-pedagog som vi ofta hittar i poolen och på våra dykplatser. Andréa håller i många av våra provdyk och är en riktig hajare på att ta hand om våra yngre dykare.

andreas-larsson-divemaster-oxycrew

Andréas – SSI Divemaster

Andréas är en del av duon ”Humle & Dumle” och dyker upp på de flesta av våra event. Han började livet som dykare i Sydafrika och har som tur är landat här hos oss.

Jonas – Divemaster

Magnus

Magnus – SSI Advanced Open Water Instructor

Under dyken letar Magnus efter en hummer som kan slå bamsehummern vid Väderöarna i storlek. Han är också en av de dykare som kan beskriva hur krispigt det är att dyka i en 5 mm våtdräkt när det är härliga 7 grader i vattnet.

frida-viker-oxygene-diving

Frida – Butiksnisse

Frida har dykt upp i butiken lite här och där under ett par års tid och spenderar mer och mer tid under ytan. Vi hoppas på att det blir ännu mer framöver! När Frida inte dyker jobbar hon som lärare så vi skulle inte bli förvånade om Frida även skulle börja utbilda dykare inom kort…