Dykutbildning


Vi erbjuder dykutbildning av högsta kvalitet enligt PADIs kurssystem, hela vägen från nybörjare till instruktör. Våra dykinstruktörer är kunniga med högt säkerhetstänk och hjälper dig att nå dit du vill med din dykning.

I menyn till vänster hittar du årets kursschema samt information om våra olika dykkurser. Saknar du någon kurs? Fråga oss! Vi kan utbilda dykare på fler nivåer hos PADI & EFR men även hos t ex. TDI. Hittar du inte det du söker har vi förmodligen fullt upp med att dyka och hinner inte alltid uppdatera hemsidan fort nog.

aware-certifikat_600pxNär du gått en kurs och uppfyllt alla mål är det dags för certifiering. PADIs standardkort är i guld (standard 5 star), eller svart (PADI Pro).

Vill man göra en insats för livet i havet samtidigt som man gör sin certifikatssamling lite snyggare kan man välja att donera pengar till Project AWARE och få ett AWARE-certifikat. Fotot på AWARE-certifikaten byts ut med jämna mellanrum så det blir en härlig variation av djurliv i samlingen. Fråga din instruktör om du vill veta mer!

Läs mer om Project AWARE