Din dykbutik i Göteborg


Dykbutik i Göteborg

Vår dykbutik finns på Fotögatan 6 i Kungsstens industiområde i Göteborg.

Här hittar du ett ett urval av produkter från flera olika märken som tillsammans ger ett komplett sortiment för allt från strandhäng, snorkling och fridykning till sportdykning och mer avancerad dykning. Produkterna i butiken har vi valt med omtanke och är de produkter vi själva använder för respektive ändamål.

Hos oss hittar du produkter från Waterproof, Scubapro, Cressi, Ursuit, Suunto, Apeks, Garmin, BigBlue, Tusa, Santi, Poseidon, XDeep, Mares, Shearwater, Nanight, AGIR, Shark, Fourth Element, NoGravity, SeaPro, Beaver, SeaPearls, Kwark, Suex, Halcyon, Miflex, 4Ocean, Backscatter, SiTech med fler…

Om du inte har möjlighet att besöka oss i Göteborg har vi även en webshop.

Utrustningsservice

Hos oss kan du få hjälp med service, reservdelar och skötsel av din dykutrustning.

Bästa tiden för utrustningsservice är under årets kallare månader (november-mars). Då dyker vi lite mer sällan och det finns mer tid till att stå i verkstaden. På sommaren kan service ta längre tid både för att det är mer att göra när fler dyker och för att flera av våra partners och leverantörer har semesterstängt (men vi har förstås öppet året runt och inte minst på sommaren).

Som medlem i vårt dyksällskap OxyClub har du förmånliga priser på service av utrustning.

Regulatorservice

Vi kan hjälpa dig med service av regulatorer från alla stora tillverkare. De flesta modeller av regulatorer från Apeks, Scubapro, Poseidon, Mares och Cressi servar vi i vår egen verkstad här i Göteborg. Vi tar även emot äldre modeller eller andra märken och skickar till våra samarbetspartners. På så sätt kan du alltid få hjälp med din utrustning hos oss.

Batteribyte & trycktest

Vi är Suunto L1 service center. I vår verkstad utför vi batteribyten och trycktest av Suunto dykdatorer och kan även hjälpa dig med byte av armband.

Service av flaskor

Vi tar emot flaskor för provtryckning, syrgastvätt, kranservice och visuell inspektion.

Dräktservice

I vår verkstad kan vi hjälpa dig med de vanligaste jobben på torrdräkter för dykning. Kanske behöver din dräkt ny halstätning, nya handledstätningar eller en ny kedja? Vi utför även läcksökning och lagning av mindre hål.

Hyra av utrustning

Vi tillhandahåller det mesta du behöver för bra dykning. Hos oss kan du hyra allt från snorklingsutrustning till torrdräkt, våtdräkt och luftpaket.

Som medlem i vårt dyksällskap OxyClub har du förmånliga priser på hyra av utrustning.

Klassrum

I direkt anslutning till butiken har vi två klassrum och lounge. Här kan du ta en kopp kaffe medan vi fyller dina flaskor eller bara slå dig ner i väntan på kursstart. Våra kurser kör vi genom SSI, Scuba Schools International, och har ett komplett utbud med allt från provdyk och grundkurser till specialkurser och instruktörsutbildningar.