Butik, Service & Hyrutrustning


Butik & webshop

Oxygene Diving är Göteborgs största dykbutik och förutom vår butik på Fotögatan i Göteborg finns vi även online: www.oxyshop.se.

Hos oss hittar du produkter från Waterproof, Scubapro, Cressi, Ursuit, Suunto, Apeks, Garmin, BigBlue, Tusa, Santi, Poseidon, XDeep, Shearwater, Nanight, AGIR, Shark, Fourth Element, NoGravity, SeaPro, Beaver, SeaPearls, Kwark, Suex, Halcyon, Miflex, 4Ocean, Backscatter & SiTech mfl.

Vi har ett urval av produkter från flera olika märkena för att få ett komplett sortiment för allt från strandhäng, snorkling och fridykning till sportdykning och mer avancerad dykning. Vårt mål är att kunna erbjuda produkter som vi står bakom till hundra procent. De produkter som finns i butiken är de produkter vi själva skulle välja för respektive ändamål.

Om du är på jakt efter en specifik produkt som vi inte har på lager kan vi oftast beställa den.

Utrustningsservice

Hos oss kan du få hjälp med service, reservdelar och skötsel av din dykutrustning. Bäst är vi förstås på de märken vi är återförsäljare för men tillsammans med våra partners kan vi oftast hjälpa till även med andra märken.

Bästa tiden för utrustningsservice är under årets kallare månader (november-mars). Då dyker vi lite mer sällan och det finns mer tid till att stå i verkstaden. På sommaren kan service ta längre tid både för att det är mer att göra när fler dyker och för att flera av våra partners och leverantörer har semesterstängt.

Som medlem i vårt dyksällskap OxyClub har du förmånliga priser på service av utrustning.

Regulatorservice

Vi servar aktuella modeller av regulatorer från Apeks, Scubapro, Poseidon och Cressi i vår egen verkstad här i Göteborg. Vi tar även emot äldre modeller eller andra märken och skickar till våra samarbetspartners.

Batteribyte & trycktest

Vi är Suunto L1 service center. I vår verkstad utför vi batteribyten och trycktest av Suunto dykdatorer och kan även hjälpa dig med byte av armband.

Service av flaskor

Vi tar emot flaskor för provtryckning, syrgastvätt, kranservice och visuell inspektion.

Dräktservice

I vår verkstad kan vi hjälpa dig med enklare jobb på skaltorrdräkter, så som byte av halstätning och handledstätning samt lagning av mindre hål.

Hyra av utrustning

Vi tillhandahåller det mesta du behöver för bra dykning. Hos oss kan du hyra allt från snorklingsutrustning till torrdräkt, våtdräkt och luftpaket.

Som medlem i vårt dyksällskap OxyClub har du förmånliga priser på hyra av utrustning.