Finavvägning – Perfect Buoyancy


Vill du förbättra din avvägning, din balans och spara luft när du dyker?

Perfect Buoyancy är kursen som helt fokuserar på hur du dyker! Vi kommer att prata om begreppen trim, balans och avvägning och applicera detta under kursens praktiska moment. Förutom att kursen är mycket givande för alla nivåer av dykare är den dessutom fantastisk rolig! I kursen kommer vi att ta oss igenom hinderbanor av både naturliga och uppbyggda hinder och självklart blir det även lite nöjesturer.

Kurspris

2 190 kr

Detta ingår i kurspriset

  • 1 kväll i bassäng
  • 1 dykdag
  • Digitalt kursmaterial
  • Digitalt certifikat (efter godkänd utbildning)

OBS! Transporter till och från bassäng & dykplats ingår ej.

Inför din kurs

För att gå kursen skall du vara certifierad Open water diver och ha fyllt 15 år. Du kommer att fylla i en egen hälsodeklaration med JA- och NEJ frågor. Om ditt svar är NEJ på samtliga frågor behöver du inte göra någon läkarundersökning inför kursen. Om ditt svar är JA på någon av frågorna skall du göra en läkarundersökning för dykning innan kursstart. En läkarundersökning är giltig i 12 månader. Om du är under 18 år skall även förälder/målsman signera samtliga dokument innan kursstart.

Vid första kurstillfället behöver du ha med dig dykcertifikat och loggbok att visa för instruktören.

Utrustning

Du behöver själv ha personlig utrustning som består av mask, snorkel, hälremsfenor (och boots om du dyker med våtdräkt) och handskar. Övrig utrustning kan du antingen ha själv eller hyra av oss. Se till att boka eventuell hyrutrustning innan kursstart genom att mejla oss eller komma in i butiken.

Kursupplägg

Kursen består av en bassängkväll och en dykdag. Under bassängkvällen går vi igenom ett kort teoriavsnitt och fokuserar sedan på att optimera din dykutrustning med fokus på balans. Under dykdagen gör du två dyk med diverse lekar, övningar och hinderbanor som har som mål att förbättra ditt trim och din avvägning.

När vi är ute och dyker behöver du ha med dig mat och dricka. Till lunch brukar vi grilla – dubbelkolla det med din instruktör. Räkna med att vi är ute och dyker hela dagen, så planera inte in något annat. Transport ingår ej, men vi försöker såklart samåka till och från dykplatser.

Anmäl dig redan idag!

Gör en intresseanmälan genom att skicka ett mejl till info@oxygenediving.se eller varför inte komma in i butiken?

Uppge vilken kurs du vill gå tillsammans med kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig! Årets kursschema hittar du i menyn!

ppb-patrik