SSI Perfect Buoyancy – Finavvägning


Vill du förbättra din avvägning, din balans och spara luft när du dyker? Perfect Buoyancy är kursen som helt fokuserar på hur du dyker! Vi kommer att prata om begreppen trim, balans och avvägning och applicera detta under kursens praktiska moment. Förutom att kursen är mycket givande för alla nivåer av dykare är den dessutom fantastisk rolig! I kursen kommer vi att ta oss igenom hinderbanor av både naturliga och uppbyggda hinder och självklart blir det även lite nöjesturer.

Kurspris Perfect Buoyancy

2 190 kr
(varav anmälningsavgift 700 kr)

OBS! Medlemsrabatt 200kr för medlemmar i OxyClub under juni, juli och augusti 2024!

Detta ingår i kurspriset

  • 1 teoripass
  • 1 dykdag
  • Digitalt kursmaterial
  • Digitalt certifikat (efter godkänd utbildning)

OBS! Transporter till och från dykplats ingår ej. Det brukar lösa sig med samåkning mellan deltagare.

Inför kursen SSI Perfect Buoyancy

För att gå kursen skall du vara certifierad dykare (tex SSI Open water diver eller PADI Open water diver) och du ska ha fyllt 15 år. Du kommer att fylla i en egen hälsodeklaration med JA- och NEJ frågor. Om ditt svar är NEJ på samtliga frågor behöver du inte göra någon läkarundersökning inför kursen. Om ditt svar är JA på någon av frågorna kan du behöva göra en läkarundersökning för dykning innan kursstart. En läkarundersökning är giltig i 12 månader. Om du är under 18 år skall även förälder/målsman signera samtliga dokument innan kursstart.

Om det var länge sedan du dök rekommenderar vi att du fräschar upp dina dykkunskaper innan någon annan kurs. Du kan läsa mer om våra uppfräschningsdyk här: SSI Scuba Skills Update.

Vid första kurstillfället behöver du ha med dig dykcertifikat och loggbok att visa för instruktören.

Dykutrustning

Du behöver själv ha personlig utrustning som består av mask, snorkel, hälremsfenor (och boots om du dyker med våtdräkt) och handskar. Övrig utrustning kan du antingen ha själv eller hyra av oss. Se till att boka eventuell hyrutrustning innan kursstart genom att mejla oss eller komma in i butiken.

Kursupplägg

Kursen består av en teorikväll och en dykdag. Under teorikvällen går vi igenom ett teoriavsnitt och fokuserar sedan på att optimera din dykutrustning med fokus på balans. Under dykdagen gör du två dyk med diverse lekar, övningar och hinderbanor som har som mål att förbättra ditt trim och din avvägning.

När vi är ute och dyker behöver du ha med dig mat och dricka. Räkna med att vi är ute och dyker hela dagen, så planera inte in något annat. Transport ingår ej, men vi försöker såklart samåka till och från dykplatsen.

Anmäl dig till kursen SSI Perfect Buoyancy

Gör en intresseanmälan genom att skicka ett mejl till info@oxygenediving.se eller varför inte komma in i butiken?

Uppge vilken kurs du vill gå tillsammans med kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig! Årets kursschema hittar du i menyn!