Dykutbildning i Göteborg


Hos oss på Oxygene Diving finns kurser för dig som vill lära dig att dyka, vill förbättra dina dykkunskaper och vill bli en säkrare dykare. Vi har kurser på nivåer från nybörjare till instruktör så oavsett vad du är ute efter för kurs kan du gå din dykutbildning i Göteborg här hos oss!

Vi har ett stort säkerhetstänk och håller oss förstås till konsumentverkets riktlinjer. All kursverksamhet sker i små grupper där du som dykare får mycket tid tillsammans med instruktören. Oavsett vilken kurs du går lägger vi stor vikt vid att faktiskt dyka – dvs planera och genomföra dyk på ett säkert och roligt sätt. Läs mer och boka så att du också kan gå din dykutbildning i Göteborg med oss! Målet är förstås att du ska vara en riktigt bra, trygg och stabil dykare som känner dig bekväm med att ge dig ut på dykutfärder och resor!

Grundkurs i dykning – Open Water Diver

Ta steget och upptäck världen under ytan! Med certifikatet Open Water Diver kan du dyka i alla världens hav. Vi börjar med teori, fortsätter med bassängträning och avslutar med dyk i havet.

Vidareutbildning – Advanced Adventurer

Ta nästa steg och upplev ännu mer!

Med certifikatet Advanced Adventurer får du ännu fler dykmöjligheter och blir en bättre dykare. Lite teori och mycket dykträning.

Dykräddning – Diver Stress & Rescue

Bli en säkrare dykare för dig och din parkamrat!

Som Rescue Diver är du en dykare att känna sig trygg med. Vi varvar teori och praktik med övningar i havet. Allvarligt roligt!