Dykutfärder och aktiviteter


Häng med Oxygene Diving på dykutfärder och andra aktiviteter! Vi dyker så ofta vi kan och varvar då landbaserade dagsturer med resor utomlands och dykhelger med övernattning. Under ett dykår brukar vi genomföra 2 längre dykresor, en handfull helgutflykter och dagsutflykter minst en gång i månaden. När vi inte dyker passar vi på att träffas för att snacka dykning antingen i form av föredrag och workshops eller kanske en dykpub. Gemensamt för alla evenemang är att vi är ett härligt gäng som brukar ha grymt kul! Förutom det varierar förkrav efter dykmål så glöm inte att spana in vad som förväntas av dig som följer med.

Schema dykaktiviteter 2024

I aktivitetsschemat nedan hittar du våra planerade dykutfärder & andra event. Listan uppdateras löpande när nya event dyker upp. Du hittar även våra kurser och utfärder i SSI eventkalender. När eventet närmar sig dyker det även upp som event på Facebook så följ oss gärna på facebook för att hålla dig uppdaterad om när det dyker upp nya event. Vi reserverar oss för att datum för event och utfärder kan ändras beroende på väderförhållanden, kurser eller annan schemalagd verksamhet.

Vem kan följa med på våra dykutfärder?

För att kunna genomföra säkra dyk och verkligen uppskatta dykplatserna är det förstås viktigt att hålla dykkunskaperna vid liv. Vi rekommenderar därför att du repeterar dykteori och färdigheter om det var länge sedan du dök senast. För de landbaserade dyken räcker det oftast att du dykt det senaste året. När det gäller båtdyk rekommenderar vi att du dykt i svenska vatten de senaste 6 månaderna. Spana in våra uppfräschningsdyk om du vill ha hjälp att komma igång efter ett längre ytintervall.

Du som är medlem i OxyClub har rabatt på hyra av utrustning hos oss och dessutom medlemspriser på vissa event – du är väl med?