Dykdagis – dagsutfärder


Vi dyker som mest under månaderna april-december. Under den delen av året är målet är att ha utfärder minst två gånger i månaden. För det mesta går lasset uppåt Gullmarn och Lysekil i form av DykDagis.

Vad är Oxygene DykDagis?

Dykdagis är landbaserade dagsutfärder för medlemmar i OxyClub och riktar sig till dig som nyss lärt dig dyka, är ny i svenska dykvatten eller helt enkelt vill komma ut på en lättsam dykutflykt och träffa nya parkamrater.

Dykdagen börjar kl 8.30 i butiken på Fotögatan. Där samlar vi tillsammans ihop all utrustning som behövs och hjälps åt att arrangera samåkning till dykplatsen. Under dagen gör vi sedan 2 dyk med paus för lunch mellan dyken. Efter dykdagen tar vi oss tillbaka till butiken för att ta hand om utrustningen och logga dyk.

Varför åka på DykDagis?

Förutom att våra DykDagis är riktigt trevliga event finns det flera fördelar med att följa med oss ut och dyka.

  • Det finns alltid personal på plats som kan hjälpa dig med tips, trix, utrustningsfrågor och planering av dyk.
  • Du kan få hjälp med artbestämning av fiskar och andra djur.
  • Om någonting skulle krångla på dykplatsen står personalen redo med reservutrustning och verktyg.
  • Det är även säkrare att vara flera dykare på en dykplats – man kan hjälpa varandra och det finns ytorganisation på plats.

Vem kan följa med på DykDagis?

För att följa med på DykDagis skall du vara certifierad dykare, medlem i OxyClub och ha dykt de senaste 12 månaderna. Om du inte uppfyller något av ovanstående är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att lösa det! Var det länge sedan du dök finns det både schemalagda uppfräschningsdyk eller så kan du boka guide.

Hur bokar jag en plats på DykDagis?

Följ oss på Facebook för att lättast hitta nästa Dykdagis. Utfärderna dyker upp som event ett par veckor innan dykdagen. För att boka en plats mejlar du butiken på info@oxygenediving.se. Det blir ofta fullbokat så vänta inte in i sista sekund med att boka hyrutrustning!

Pris DykDagis: 100kr/person.
Hyra av utrustning: 500kr/person

Hyra av utrustning

Kom ihåg att boka eventuell hyrutrustning i god tid innan utfärden. Skriv upp blymängd samt storlek på väst och dräkt så att vi lätt kan kan boka rätt utrustning till dig nästa gång du ska dyka med oss. När du hyr utrustning hos oss ser du själv till att den kommer till dykplatsen på morgonen och kommer tillbaka till butiken i slutet av dagen.