Dykdagis – dagsutfärder


dykare-släggö

Under månaderna april-december är vi som mest aktiva med utfärder och målet är att förutom våra kurser  vara ute och dyka minst 1-2 gånger i månaden. För det mesta går lasset uppåt Gullmarn och Lysekil men det händer även att vi åker till Vättern och ”sköljer utrustningen”.

Vad är Oxygene DykDagis?

Dykdagis är dagsutfärder för medlemmar i OxyClub och riktar sig till dig som nyss lärt dig dyka, är ny i svenska dykvatten eller helt enkelt vill komma ut på en lättsam dykutflykt och träffa nya parkamrater.

Dykdagen börjar kl 8.30 i butiken på Fotögatan. Där samlar vi tillsammans ihop all utrustning som behövs och hjälps åt att arrangera samåkning till dykplatsen. Under dagen gör vi sedan 2 dyk och bjuder på något lätt att äta och dricka mellan dyken. Vanligtvis blir det korv med bröd och saft (dagis-style). Om du vill har något annat att äta tar du själv med dig det och får förstås låna plats på grillen om något skall värmas. Efter dyken tar vi oss tillbaka till butiken för att ta hand om utrustningen och logga dyk.

Varför åka på DykDagis?

Förutom att våra DykDagis är riktigt trevliga event finns det flera fördelar med att följa med oss ut och dyka. Det finns alltid personal på plats som kan hjälpa dig med utrustningsfrågor, planering av dyk, artbestämning av fiskarna du sett och kan ge dig lite tips och trix. Om någonting skulle krångla på dykplatsen står personalen alltid redo med reservutrustning och verktyg. Det är dessutom säkrare att vara flera dykare på en dykplats – man kan hjälpa varandra och det finns ytorganisation på plats.

Vem kan följa med på DykDagis?

För att följa med på DykDagis skall du vara certifierad dykare, medlem i OxyClub och ha dykt de senaste 12 månaderna. Om du inte uppfyller något av ovanstående är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att lösa det! Var det länge sedan du dök finns det både schemalagda uppfräschningsdyk eller så kan du boka guide.

Hur bokar jag en plats på DykDagis?

Följ oss på Facebook för att lättast hitta nästa Dykdagis. Utfärderna dyker upp som event ett par veckor innan dykdagen. För att boka en plats mejlar du butiken på info@oxygenediving.se. Det blir ofta fullbokat så vänta inte in i sista sekund med att boka hyrutrustning!

Pris DykDagis: 200kr/person.
Hyra av utrustning: 400kr/person

Hyra av utrustning

Om du behöver hyra utrustning, se då till att boka det i god tid innan utfärden i butiken eller via mejl till info@oxygenediving.se. Om du har hyrt utrustning tidigare, kom ihåg att skriva upp hur mycket bly du behöver samt storlek och nummer på väst och dräkt så att vi kan boka upp rätt utrustning till dig. Om du hyr utrustning hos oss ser du själv till att den kommer till dykplatsen på morgonen och kommer tillbaka till butiken i slutet av dagen.