Uppfräschningsdyk – SSI Scuba Skills Update


Har du varit fast på land lite för länge? Boka uppfräschningsdyk i bassängen för att komma igång på ett lugnt och säkert sätt. Vi hjälper dig att fräscha upp dina kunskaper och färdigheter från grundkursen utan att du behöver börja om från början. Några övningar ska alla göra. Andra övningar anpassar vi efter dig och de kunskaper du vill/behöver fräscha upp.

Det är ett snabbt och lätt sätt att förbereda sig för sin nästa dyksemester eller att komma igång inför dyksäsongen här hemma!

Vill du börja nu på direkten?

Du kan redan nu få tillgång till delar av kursmaterialet från grundkursen för att börja repetera och låta dig inspireras. Allt du behöver göra är att registrera dig på diveSSI.com och börja läsa. Du får bland annat tillgång till grundkursens första tre kapitel direkt och helt gratis. När du sedan har bokat en plats på ett av våra uppfräschningsdyk låser vi upp kursmaterialet för Scuba Skills Update så att du får tillgång till allt kursmaterial innan kursen börjar.

Du kommer åt kursmaterialet både på divessi.com och i appen MySSI (för Android och Iphone).

I kursen ingår

  • Digitalt kursmaterial
  • 1 bassängpass tillsammans med instruktör
  • Hyra av utrustning: luftpaket (regulator, väst, flaska), våtdräkt, huva, fenor & viktbälte med bly.
  • Digitalt certifikat (efter genomfört uppfräschningsdyk)

Följande ingår inte i kurspriset:

  • Transport till och från bassängen (det brukar lösa sig genom samåkning mellan kursdeltagare)

Kurspris

SSI Scuba Skills Update: 1490 kr

Inför din kurs:

Inför kursen kommer du att få fylla i en egen hälsodeklaration. Om ditt svar är NEJ på samtliga frågor behöver du inte någon läkarundersökning. Om ditt svar är JA på någon av frågorna kan du behöva göra en läkarundersökning för dykning och lämna in ett skriftligt godkännande från en läkare innan din kurs. Här kan du ladda ner hälsodeklarationen.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar inför din kurs. Oroa dig inte för ”konstiga” frågor, vi har hört det mesta. 🙂 Om vi inte har ett svar till dig kan vi även rekommendera dykläkare här i Göteborg.

Om du är under 18 år skall förälder/målsman signera samtliga dokument innan ditt uppfräschningsdyk.

Tänk på att ta med dig ditt/dina tidigare certifikat och ta gärna med din loggbok till bassängdyket så att du kan logga dyket tillsammans med instruktören.

Kursupplägg

Du börjar med att gå igenom teorin på dator, surfplatta eller mobilen. Det gör du i lugn och ro när det passar dig. När du avslutat teorin är det dags för dyk!

När det är dags för bassängpass träffas vi i butiken på Fotögatan för att prova ut och packa ihop den utrustning som behövs. Sedan åker vi till bassängen som ligger i Frölunda (Åkeredsvägen 1). I bassängen är ni en liten grupp som går igenom några övningar tillsammans. Det kommer även att finnas tid att öva på sånt som du själv känner att du vill träna lite extra på. Vi har gott om tid i bassängen så passa på att öva ordentligt på uppstigningar, nedstigningar och avvägning. Efter dyket åker vi tillbaka till butiken för att ta hand om vår utrustning, logga dyket och avsluta dagen.

Anmäl dig till uppfräschningsdyk redan idag!

Gör en intresseanmälan genom att mejla oss på info@oxygenediving.se. Du kan även komma in till butiken på Fotögatan eller ringa oss på 031-773 99 11. Du kan se alla våra kommande kurstillfällen i vårt kursschema.