Uppfräschningsdyk


Har du varit ur vattnet lite för länge och vill hitta tillbaka till känslan av att sväva viktlös och andas under ytan? För att komma igång på ett lugnt och säkert sätt rekommenderar vi uppfräschningsdyk i bassäng.

Vi hjälper dig att fräscha upp dina kunskaper och färdigheter från grundkursen utan att du behöver börja om från början. Vi anpassar ditt uppfräschnigsdyk efter dig och de kunskaper du vill/behöver fräscha upp.

Det är ett snabbt och lätt sätt att förbereda sig för sin nästa dyksemester eller att komma igång inför dyksäsongen här hemma!

Inför din kurs:

Inför kursen kommer du att fylla i en egen hälsodeklaration med JA- och NEJ frågor. Om ditt svar är NEJ på samtliga frågor behöver du inte göra någon läkarundersökning inför kursen. Om ditt svar är JA på någon av frågorna skall du göra en läkarundersökning för dykning & ta med dig skriftligt godkännande från en läkare innan din kurs. Ta kontakt med oss om du har några frågor kring detta.

Om du är under 18 år skall även förälder/målsman signera samtliga dokument innan kursstart.

Tänk på att ta med dig ditt certifikat och din loggbok till dyket så att du kan logga dyket tillsammans med instruktören.

Kurspris

1 290 kr

Detta ingår i kurspriset:

  • Digitalt kursmaterial
  • 1 bassängpass tillsammans med instruktör
  • Hyra av utrustning

OBS! Transport till och från bassängen ingår ej.

Kursupplägg

Du börjar med ett teoriavsnitt på dator eller surfplatta. Det gör du i lugn och ro när det passar dig. När du avslutat teorin är det dags för dyk!

När det är dags för bassängpass träffas vi i butiken på Fotögatan för att prova ut och packa ihop den utrustning som behövs. Sedan åker vi till bassängen som ligger i Frölunda (Åkeredsvägen 1). I bassängen är ni en liten grupp som övar, dels på några standardiserade övningar, och dels på precis det som du själv känner att du behöver träna lite extra på. Vi har gott om tid i bassängen så passa på att öva ordentligt. Efter dyket åker vi tillbaka till butiken för att ta hand om vår utrustning, logga dyket och avsluta dagen.

Utrustning

Vi räknar med att du själv har mask & snorkel. Om du behöver hyra/låna utrustning under bassängdyket meddelar du oss din längd, vikt och skostorlek samt vilka delar av utrustningen du behöver hyra i samband med bokning.

Anmäl dig redan idag!

Gör en intresseanmälan genom att skicka ett mejl till info@oxygenediving.se. Vi skickar dig instruktioner om hur du påbörjar teorin online. Ta även en titt på årets kursschema här på hemsidan för att hitta ett dyktillfälle som passar dig.