SSI Computer Diving


Vill du förstå din egen dykdator bättre eller lära dig mer om vad som skiljer olika modeller från varandra? Under kursen SSI Computer Diving spenderar vi en helkväll åt dykdatorns funktioner och egenskaper!

Ja, vi vet att det ibland kan kännas som en djungel med alla prylar som vi dykare har mer eller mindre behov av under ytan. Vad betyder de där siffrorna som dyker upp på displayen under ytan? Vilken information är viktigast för mig som dykare? Hur ställer jag in min gasblandning? Vilken dykdator har tydligast display? Vad innebär luftintegrering? Hur ser en digital kompass ut? Det och många andra frågor kommer vi att gå igenom under kurskvällen!

I kursen ingår

  • 1 kväll med teori och praktik enligt schema
  • Digitalt kursmaterial för SSI Computer Diving
  • Digitalt certifikat för SSI Computer Diving (efter godkänd utbildning)

Kurspris

SSI Computer Diving: 1090 kr

Inför kursen Computer Diving

Det här är en kurs som passar utmärkt oavsett om du är nybliven dykare eller har dykt länge. För att gå kursen skall du vara certifierad dykare (tex SSI Open Water Diver eller PADI Open Water Diver). 

Kursschema

Kursen SSI Coumputer Diving är schemalagd en tisdagskväll kl 18-21.

Du får tillgång till ditt digitala kursmaterial när du anmäler dig till kursen. Läs igenom materialet innan kursstart. När det sedan är dags för kurskväll kommer vi att varva teori, praktik och diskussioner.

Om du inte redan har ett konto hos SSI kan du registrera dig på diveSSI.com. När du anmält dig till en kurs får du tillgång till ditt kursmaterial direkt.

Anmäl dig till en Computer Diving-kurs!

Gör en intresseanmälan genom att mejla oss på info@oxygenediving.se. Du kan även komma in till butiken på Fotögatan eller ringa oss på 031-773 99 11. Du kan se alla våra kommande kursstarter i vårt kursschema.