Oxygene Diving


Välkommen till Oxygene Diving – Göteborgs största dykcenter!

Vi finns på Fotögatan 6 i Kungsstens Industriområde i Göteborg. Vi har tidigare funnits på Mölndalsvägen där vi utbildat, utrustat och tagit med dykare på utflykter i mer än tio år. Hos oss hittar du allt du behöver för din dykning, vare sig det är snorkling på semestern, sportdykning, fridykning eller teknisk dykning. Kort sagt, befinner du dig vid eller under vattnet har vi utrustningen och utbildningen.

I vår butik finns märken som Scubapro, Waterproof, Poseidon, Suunto, Fourth Element, Cressi, Mares, NoGravity, OMS, Miflex, AGIR, Nanight, BigBlue, SEAC, Tusa, SiTech, Santi, Ursuit, Aqualung, Apeks, Shark, SeaPearls, 4Ocean, Garmin.

Hitta till oss:

I januari 2018 flyttade vi butiken till Fotögatan 6 i Kungssten Industriområde. Här finns det gott om parkering på gatan och du kan till och med köra hela vägen fram till dörren om du har tung dykutrustning att hämta eller lämna. Våra öppettider hittar du längst ner på sidan.

Om du kommer med bil från Oscarsleden, Högsboleden eller Västerleden är det skyltat till Kungsstens industriområde. Så fort du kommer in i industriområdet svänger du höger (kör alltså i utkanten av området så att du ser den stora vägen). När du kommer fram till Hantverkarhuset (tidigare XL bygg) svänger du vänster och i ”hörnet” där vägen svänger hittar du oss! Vi finns i det röda huset och det är bara att gå in på uppfarten och in i butiken. Välkommen!

Om du åker kollektivt tar du sikte på hållplatsen Sandarna. Hit går spårvagnslinjerna 9 och 11. Om du åker buss går det flera linjer till och från hållplatsen Kungssten. Promenera sista biten in i Kungsstens industriområde.

Dykutbildning

För dig som vill lära dig att dyka eller vill gå en vidareutbildning skall du kika in på sidorna om vår dykskola.

Vi utbildar på de flesta nivåer och erbjuder allt från provdyk, grundkurser & specialkurser till ledarskapsutbildningar som Dive Guide, Divemaster och Dykinstruktör.

Dykbutik

För dig som söker dyk- eller snorklingsutrustning är vi Göteborgs och kanske Västkustens mest kompletta butik. Här hittar du allt du behöver för att njuta av att vistas i och på vattnet. Vi fyller luft, hjälper dig med underhåll av din utrustning och har även utrustning för uthyrning. När du besöker du oss finns parkeringar på gatan precis utanför dykcentret och det går till och med att rulla fram till dörren om du har tung utrustning att hämta eller lämna. Om du inte har vägarna förbi oss har vi även en webshop där du kan handla lätt och smidigt hemma från soffan. Ta gärna en titt på www.oxyshop.se.

Du är hjärtligt välkommen att hälsa på oss i vår butik på Fotögatan. Har du inte möjlighet att komma förbi när du oss lättast på e-post, info@oxygenediving.se. Om du vill ringa oss är numret 031-7739911.