Kursschema


Här hittar du årets kursschema för våra ordinarie kursstarter. Vissa specialkurser lägger vi till löpande under året medan andra schemaläggs på begäran. Mejla oss på info@oxygenediving.se om du vill boka en kurs som inte finns på schemat så ska vi göra vårt bästa för att planera in den!

Använd gärna ”sök-fönstret” i schemat nedan om du är ute efter en specifik kurs och vill se vilka datum just den kursen går.

Du anmäler dig genom att komma in till butiken eller mejla oss på info@oxygenediving.se Läs mer om hur anmälan går till längst ner på den här sidan.

Så här går det till när du anmäler dig till en kurs:

  1. Vi tar emot en intresseanmälan från dig via mejl till info@oxygenediving.se. I detta stadie betalar du ingenting. Du får reda på om det finns plats på kursen och kan sedan bekräfta din plats genom att betala anmälningsavgiften för kursen. Om du inte längre har möjlighet att gå kursen är vi tacksamma om du meddelar oss så snart du vet så att andra dykare kan få möjlighet att boka platsen.
  2. Bokning. När du vet att du fått en plats på kursen tar vi emot din anmälningsavgift för att reservera din plats på kursen. I samband med det får du tillgång till ditt digitala kursmaterial. Anmälningsavgiften varierar mellan 700-1000 kr beroende på vilken kurs det gäller och betalas inte tillbaka om du senare tar tillbaka din anmälan. Om kursen du vill gå av någon anledning inte blir av, t.ex. om det inte blir tillräckligt många anmälda återbetalas din anmälningsavgift.
  3. Slutbetalning. Senast tre veckor innan kursstart skall hela kursen vara betald.

Kursmaterialet är digitalt och det får du tillgång till via SSI. Om du inte redan har ett konto hos SSI kan du antingen ladda ner appen MySSI eller skapa ett konto på diveSSI.com. Du får tillgång till en del kursmaterial direkt. När vi sedan ser att du startat upp ditt konto kan vi manuellt öppna upp materialet för den kursen du skall gå.

En bra hålltid för kursbokning är 3 veckor. Det är då slutbetalningen skall vara oss tillhanda och det är också då vi vet om en kurs kommer att bli av eller inte. När det är mindre än 3 veckor innan kursstart sker bokning mot slutbetalning i mån av plats och förutsatt att kursen blir av. Kort och gott – vänta inte för länge innan du bokar upp dig på en kurs som du vill gå!

Läs fullständiga boknings- & betalningsvillkor här.