Equipment Techniques


Funderar du över vilka delar av dykutrustningen du kan skruva i själv och vilka du bör lämna till proffsen? Vill du veta mer om hur utrustningen fungerar och lära dig att göra enklare fältreparationer? – Då har du hittat rätt!

Under utrustningskursen Equipment Techniques går vi igenom allt från regulatorer, kranar, inflatorer, flaskor och rebreather till masker, snorklar, sidemount, fenor, dräkter, slangar och mycket mer! Det är en kurs för dig som vill veta hur dykutrustning verkligen fungerar eller som skall köpa utrustning och vill veta mer om olika typer av utrustning innan du bestämmer dig för vad du ska ha. Vi går dessutom igenom lite enklare fältreparationer som kan rädda en dykdag.

Låter det som mycket att ta in? Det är det! För att du skall kunna smälta all information och få en kurs som håller den kvalitet som vi tycker att du förtjänar schemalägger vi denna kurs under två kvällar, med 3-4 timmar per kväll. I kursen ingår dessutom digitalt kursmaterial så att du kan gå igenom grunderna redan innan du kommer till oss för att lära dig ännu mer!

Kursen passar alla möjliga nivåer av dykare – från Open Water Diver till Divemaster eller Instruktör.

I kurspriset ingår: 

Equipment

– Två kvällar med teori & praktik
– Digitalt kursmaterial
– Digitalt certifikat (efter godkänd utbildning)

Kurspris

1 690 kr
1 490 kr om du är medlem i OxyClub

Kursupplägg

Kursen består av två teorikvällar där vi både pratar om, tittar på och skruvar i olika typer av dykutrustning. För att du skall få ut så mycket det bara går under kurskvällarna är det också viktigt att du tittar igenom det digitala kursmaterialet som ingår, där du hittar allt från demo-videos om fenor och regulatorer till 3D-sprängskisser av flaskkranar med alla interna komponenter.

Passa dessutom på att ställa så mycket frågor du kan till våra pryltokiga instruktörer!

Efter kursen kommer du att kunna:

  • göra enklare fältreparationer av din utrustning direkt på dykplatsen eller resan så att du aldrig mer behöver missa ett dyk i onödan
  • Sätta ihop en verktygslåda och reparations-kit för din personliga dykutrustning
  • Ta hand om din utrustning så att den inte slits ut i förtid
  • Kunna navigera i utrustnings-djungeln och ha en bra överblick på vilken typ av utrustning du som dykare har att välja mellan när du letar nya prylar

Anmäl dig redan idag!

Gör en intresseanmälan genom att skicka ett mejl till info@oxygenediving.se. Du hittar nästa kursstart i vårt kursschema i menyn till vänster (eller lägst ner om du surfar från telefon eller platta).