Dyk med Oxygene på Smögen Dyk


Hos Smögen Dyk hittar vi Sveriges kanske mest bekväma dykning. Man rör sig sällan längre än några tiotal meter under helgen eftersom allt man behöver finns direkt på/vid bryggan. Vill man kan man förstås ta en tur från dykcentret och röra sig längs Smögenbryggan eller njuta av miljön och utsikten ute på klipporna. Det går även att hyra kajak.

En ”vanlig dykhelg” hos Smögen Dyk börjar på fredag kväll. Det är ingen gemensam aktivitet planerad på fredagskvällen så man kan själv välja om man vill göra ett kvällsdyk, ta ett dopp i bubbelpoolen, bada bastu eller helt enkelt mysa på bryggan.

Lördagen börjar med frukost följt av ett båtdyk. Båten går ut 2-5 gånger per dag och vilka turer man är inbokad på står på whiteboardtavlan bakom kassan. Tiden avser den tid som båten ska lämna bryggan så det gäller att göra sig i ordning i god tid innan dess så att man sitter dyk-redo på båten. Dykplatserna är sällan längre än 10-15 minuter bort.

Efter dyket serveras det lunch och sedan är det dags för dagens andra dyk.
Det är ingen gemensam aktivitet planerad på lördagskvällen så man kan återigen själv välja om man vill göra ett kvällsdyk, ta ett dopp i bubbelpoolen, bada bastu eller helt enkelt mysa på bryggan.

Söndagen är en upprepning av lördagen men med nya dykmål. Efter dykdagen beger vi oss tillbaka till Göteborg och hänger utrustningen på tork.

I en 2 dagars dykhelg ingår:
– 2 nätters logi i 6-bäddsrum
– 4 båtdyk inkl. luft
– fria landdyk
– 2 frukost, 2 lunch & 1 middag (Middag ingår ej under vecka 24-33. Då stöttar vi lokala restauranger istället)

Det går att göra tillägg för nitrox.

2 dagars dykpaket OxyClub-pris: 3195kr
Vid anmälan betalas en anmälningsavgift på 1000 kr och slutbetalning skall vara hos oss senast 2 veckor innan dykhelgen.

Om du inte dykt på länge eller inte dykt i Sverige förut rekommenderar vi ReActivate eller DykDagis INNAN dyhelgen. Då kan du i lugn och ro testa utrustningen och se hur mycket vikter du behöver innan vi ger oss ut på båt.