Jobba hos oss


Vill du varva studier eller jobb med att dyka på kvällar och helger? Vill du ägna semestern åt att hjälpa dykare nå sina mål? Tycker du att det är helt fantastiskt att få se nyblivna dykare ta sina första andetag under ytan? Vi är alltid på jakt efter dykare (eller blivande dykare) med passion för hav och vatten och som vill jobba med dykning!

Är du den vi söker?

Inför säsongen 2020 söker vi:

  • Frilansande PADI Instruktör (OWSI/MSDT/IDC staff)
  • Frilansande PADI Divemaster
  • Butikspersonal, timanställning deltid

Frilansande Instruktör eller Divemaster innebär det att du arbetar på kurser under kvällar, helger eller heldagar på sommaren enligt överenskommet schema. Det kan vara allt från en kurs i halvåret upp till en kurs i veckan. Vad passar dig?

Ta kontakt med oss om du tror att du skulle passa bra i vårt team, OxyCrew! Mejla oss på info@oxygenediving.se och berätta vem du är så kan vi därifrån bestämma träff i butiken eller på en dykplats 🙂

Om du har siktet inställt på att få jobba som Divemaster eller Instruktör men ännu inte har nått hela vägen på utbildningsstegen kan vi hjälpa dig att nå dit du vill! Vi har utbildningar hela vägen från provdyk till Instruktör, IDC Staff Instructor och Specialty Instructor. Prata med vår PADI Course Director Anna (anna@oxygenediving.se) för att reda ut alla funderingar!

Print Friendly, PDF & Email