Betalning och bokning av kurs eller aktivitet


Vad roligt att du ska gå kurs hos oss på Oxygene Diving!

Här nedan följer information om hur du går tillväga med betalningen av din kurs. Det finns flera alternativ och du väljer helt enkelt det alternativ som passar dig bäst:

1. Betala i butiken

Passa på att betala din kurs när du besöker vår butik på Fotögatan 6, 414 74 Göteborg. Då får du samtidigt en chans att träffa oss som jobbar i butiken och har möjlighet att ställa frågor eller handla utrustning du kan behöva inför kursen. I butiken betalar du enkelt med kort, Swish eller våra presentkort. Det går även bra att betala med kontanter om du föredrar det. Eftersom vi inte har så mycket kontanthandel har vi begränsat med (eller ingen) växel så vi uppskattar jämna pengar. 🙂

2. Betala din kurs eller utfärd med Swish

Vårt swishnummer är 123-346 95 25.

Märk betalningen med ditt namn samt förkortningen/namnet på kursen du ska gå (t.ex. ”ow3” eller ”ssu5”).

Skriv gärna ett mejl till oss när du gjort betalningen så kan vi direkt koppla ihop betalningen med din bokning. Det är helt okej om du glömmer men då kan det ta några dagar innan vi går igenom vår swish-historik och kopplar ihop betalningen med bokningen.

Kvittot kan du hämta upp i butiken i samband med kursen eller få skickat till dig via epost.

3. Betala din kurs eller utfärd via bankgiro

Vårt bankgironummer är 5420-2213.

När du betalar via bankgiro är det superviktigt att du märker din betalning med namn samt förkortningen/namnet på kursen du ska gå (t.ex. ”ow3” eller ”ssu5”).

Precis som med swish så är det bra om du skriver ett mejl till oss när du gjort betalningen så kan vi snabbt koppla ihop betalningen med din bokning. Kvittot kan du hämta upp i butiken i samband med kursen eller få skickat till dig via epost.

4. Betala i vår webshop OxyShop.se

De flesta av våra kurser går även bra att betala online i vår webshop OxyShop.se. Där väljer du själv om du vill betala med Swish, kort eller med Klarna. Du hittar våra kurser här: https://oxyshop.se/sv/dykning-litteratur/betalning-av-kurs/


Såhär går det till när du anmäler dig till en kurs:

  1. Du hittar en kurs du vill gå i vårt kursschema.
  2. Vi tar emot en intresseanmälan från dig via mejl till info@oxygenediving.se. I detta stadie betalar du ingenting. Du får reda på om det finns plats på kursen och kan sedan bekräfta din plats genom att betala anmälningsavgiften för kursen. Vi låter din intresseanmälan ligga kvar tills du antingen bekräftar din plats eller hör av dig till oss och avbokar platsen. Om du inte längre har möjlighet att gå kursen är vi tacksamma om du meddelar oss så snart du vet så att andra dykare (eller blivande dykare) kan få möjlighet att boka platsen.
  3. Bokning. När du vet att du fått en plats på kursen tar vi emot din anmälningsavgift för att reservera din plats på kursen. I samband med det får du tillgång till ditt digitala kursmaterial. Anmälningsavgiften varierar mellan 700-1000 kr beroende på vilken kurs det gäller och betalas inte tillbaka om du senare tar tillbaka din anmälan. Om kursen du vill gå av någon anledning inte blir av, t.ex. om det inte blir tillräckligt många anmälda återbetalas din anmälningsavgift.
  4. Slutbetalning. Senast tre veckor innan kursstart skall hela kursen vara betald. Det innebär att om du anmäler dig till en kurs mindre än tre veckor innan kursstart behöver du slutbetala kursen för att bekräfta din plats.

Kursmaterialet är digitalt och det får du tillgång till via SSI. Om du inte redan har ett konto hos SSI kan du antingen ladda ner appen MySSI eller skapa ett konto på diveSSI.com. Du får tillgång till en del kursmaterial direkt. När vi sedan ser att du startat upp ditt konto kan vi manuellt öppna upp materialet för den kursen du skall gå. Mejla oss gärna när du skapat ditt konto så går det snabbare för oss att tilldela dig ditt kursmaterial.

En bra hålltid för kursbokning är 3 veckor. Det är då slutbetalningen skall vara oss tillhanda och det är också då vi vet om en kurs kommer att bli av eller inte. När det är mindre än 3 veckor innan kursstart sker bokning mot slutbetalning i mån av plats och förutsatt att kursen blir av. Kort och gott – vänta inte för länge innan du bokar upp dig på en kurs som du vill gå!

Läs fullständiga boknings- & betalningsvillkor här.