Fortsättningskurser


PADIs kurssystem bygger på vidareutbildning som på vägen breddar dina kunskaper och ökar dina färdigheter.

På grundkursen fick du lära dig grunderna inom dykning. Under Advanced-kursen fortsätter vi att fokusera på din egen dykning och du utvecklar dina färdigheter i bland annat undervattensnavigering, avvägning och djupdykning (till maximalt 30 meters djup). När det sedan är dags för Rescue-kursen vidgas dina vyer och fokus ligger på att lösa & förebygga problem, hjälpa en dykare i nöd och att göra en riskbedömning av en dykplats.

Inför att du går en vidareutbildning hos oss skall du ha dykt de senaste 12 månaderna i svenska dykförhållanden. Det är helt enkelt för att du skall kunna få ut så mycket som möjligt av din kurs. Har du inte dykt på länge är det dags att fräscha upp dina dykkunskaper och färdigheter. Har du inte dykt i svenska förhållanden tidigare? – Prata med oss så ser vi till att du kommer i vattnet! 🙂


Var det länge sedan du dök?

– PADI ReActivate


 Är det dags att ta nästa steg?

– PADI Advanced Open Water Diver
Nästa steg efter din grundkurs. Kursen handlar om att få mer erfarenhet i vattnet inom flera olika specialområden.

– PADI Rescue Diver
Kursen som gör dig till en säkrare dykare. Under två teorikvällar och två dagars dykning lär du dig att förebygga och hantera problem.

Specialkurser
Det finns flera olika specialkurser, allt från navigering, djupdykning och nattdykning till undervattensfotografering och att köra scooter/DPV.

 

openwateradvancedopenwater rescuediver  masterscubadiver