Fotoveckan hos Smögen Dyk 2024 – Mobilbilder


För fjärde året i rad är det dags för SmögenDyks Fotovecka! För andra året i rad är Oxygene Diving medarrangörer och har en tävlingskategori för mobilbilder!

Tillsammans med Scubapro och SeaLife har vi alltså en helt egen tävling där du som snorklare, simmare, fridykare eller dykare kan låna ett undervattenshus av oss för att fota med din egna mobilkamera.

De flesta mobiler går att använda. Här kan du se om din mobil är kompatibel med undervattenshuset SportDiver från SeaLife.

Under veckan kan du tävla med en (1) av bilderna du tagit för att ha chansen att vinna ett eget undervattenshus! I prispotten finns även presentkort på en kurs hos oss på Oxygene Diving i Göteborg samt ett presentkort att använda i vår butik.

Tävlingen pågår den 13-19 juli 2024. Tävlingsbidrag skall vara inskickade senast kl 18.00 fredagen den 19 juli. Prisutdelningen sker kl 16.00 lördagen den 20 juli.

Hur gör man för att tävla?

Du kan redan nu ladda ner appen SportDiver där appar finns. Bekanta dig gärna med inställningarna i appen så blir det lättare när du väl är i vattnet.

Kom till Smögen Dyk under tävlingsdagarna. Glöm inte att anmäla dig hos Smögen Dyk när du kommer. Om du vill boka boende, plats på båten eller har andra funderingar kontaktar du Smögen dyk.

Läs mer om Fotoveckan här!

Tänk på att vecka 29 är en riktig sommarvecka i Smögen så se till att vara ute i god tid för att boka eventuellt boende!