Dykutrustning


Butik & webshop

Oxygene Diving är Göteborgs största dykbutik och förutom vår butik på Fotögatan i Göteborg finns vi även online: www.oxyshop.se. Hos oss hittar du produkter från bland annat Scubapro, Cressi, Waterproof, Suunto, Apeks, Garmin, BigBlue, Tusa, Santi, Poseidon, Aqualung, Ursuit, XDeep, Shearwater, Nanight, AGIR, Shark, Fourth Element, BTS, NoGravity, OMS, DirZone, SeaPro, Beaver, SeaPearls, Kwark, Suex, Halcyon, Miflex, 4Ocean, Backscatter, SiTech. 

Vi har ett urval av produkter från flera olika märkena för att få ett komplett sortiment för allt från strandhäng och snorkling till fridykning, sportdykning och mer avancerad dykning. Om du är på jakt efter en specifik produkt som vi inte har på lager kan vi oftast beställa den.

Utrustningsservice

Hos oss kan du få hjälp med service, reservdelar och skötsel av din dykutrustning. Bäst är vi förstås på de märken vi är återförsäljare för men tillsammans med våra partners kan vi oftast hjälpa till även med andra märken.

Vi är Suunto servicecenter vilket innebär att du kan vara trygg med att lämna in din Suunto dykdator på batteribyte och trycktest.

I butiken på Fotögatan har vi en verkstad för service av regulatorer och batteribyte med trycktest på dykdatorer. Vi tar även emot flaskor för provtryckning och dräkter för lagning och läcksökning.

Bästa tiden för utrustningsservice är under årets kallare månader (november-mars). Då dyker vi lite mer sällan och det finns mer tid till att stå i verkstaden. På sommaren händer det att verkstäderna får mer att göra än väntat och service kan dra ut på tiden.

Som medlem i vårt dyksällskap OxyClub har du förmånliga priser på service av utrustning.

Hyra av utrustning

Vi tillhandahåller det mesta du behöver för bra dykning. Hos oss kan du hyra allt från snorklingsutrustning till torrdräkt, våtdräkt och luftpaket.

Som medlem i vårt dyksällskap OxyClub har du förmånliga priser på hyra av utrustning.