SSI – Scuba Schools International


Vi på Oxygene Diving strävar efter att erbjuda de bästa produkterna & de säkraste tjänsterna. Vi står alltid bakom det vi gör till 100%. Med start i januari 2022 byter vi därför dykorganisation och utbildar nu enligt utbildningsorganisationen SSI, Scuba Schools International.

SSI är världens snabbast växande dykorganisationen just nu och erbjuder välfungerande lösningar för bland annat digitalt kursmaterial, certifikat och loggbok. Självklart är SSI en erkänd dykorganisation med certifikat som gäller i hela världen.

SSI för dig som dykare

För dig som dykare blir bytet från PADI till SSI knappt märkbart. Vi är fortfarande samma härliga OxyCrew som dyker upp på utfärder, resor och event. Vi kommer förstås fortsätta att hjälpa dig med service & ny utrustning i butiken.

Som certifierad dykare kommer du att kunna fortsätta att dyka med oss precis som vanligt. Det spelar alltså ingen roll vilken dykorganisation som står bakom dina certifikat. Det finns globala ISO-standarder som definierar vilka kurser som är likvärdiga inom olika dykorganisationer som SSI, PADI, CMAS, NAUI med fler. Det innebär även att man kan gå en grundkurs inom PADI för att sedan gå en vidareutbildning inom SSI och vice versa.

SSI för dig som ska gå kurs hos oss

Som elev på kurs hos oss kommer du precis som tidigare att bli utbildad av våra härliga instruktörer som strävar efter att lära ut på ett professionellt och lättförstått sätt. Vi är fortfarande lika måna om säkerheten & kvalitén vid alla våra utbildningar. Precis som tidigare tror vi att man lär sig bäst när man har roligt och får mycket tid i vattnet till träning och nöjesturer.

Det nya med våra utbildningar inom SSI är att allt kursmaterial, alla certifikat och alla dyk man loggar finns samlat på ett och samma ställe på ett användarvänligt sätt! Det första du kommer att göra när du ska gå en kurs hos oss är därför att skapa ett konto hos SSI. Kontot kommer du åt både på hemsidan www.divessi.com och i appen MySSI.

Klicka på bilden nedan för att registrera ett gratis konto hos SSI och spana in hur det fungerar. Man får faktiskt tillgång till en hel del kursmaterial direkt när man registrerat sig.

SSI - Scuba Schools International - my.divessi.com - Register Now

I appen kommer du alltså åt alla dina certifikat och allt ditt kursmaterial. Man kan dessutom läsa materialet på alla tillgängliga språk och byta fram och tillbaka. Om du vet med dig att du ska dyka i Spanien kan du alltså byta mellan svenska & spanska och därmed passa på att plugga in lite spanska dyktermer 😉

Kursmaterialet finns även tillgängligt som PDF. Du kan alltså skriva ut delar av materialet om du vill nörda ner dig lite extra i någon del. Om du vill ha ett traditionellt plastkort efter din kurs är det också möjligt. Prata med oss så löser vi det 🙂

Läs mer om SSI, Scuba Schools International på: https://www.divessi.com/