PADI ReActivate


reactivate-surfplattaHar du varit ur vattnet lite för länge? Det går alltid att hitta tillbaka till känslan! För att komma igång på ett lugnt och säkert sätt rekommenderar vi PADI ReActivate.

Med hjälp av PADI ReActivate hjälper vi dig att fräscha upp dina kunskaper och färdigheter från grundkursen utan att du behöver börja om från början. Vi anpassar din ReActivate efter dig och de kunskaper du vill/behöver fräscha upp.

Det är ett snabbt och lätt sätt att förbereda sig för sin nästa dyksemester eller att komma igång inför dyksäsongen här hemma!

Inför din kurs:

Dokument för vidareutbildningInför kursen kommer du att fylla i en egen hälsodeklaration med JA- och NEJ frågor. Om ditt svar är NEJ på samtliga frågor behöver du inte göra någon läkarundersökning inför kursen. Om ditt svar är JA på någon av frågorna skall du göra en läkarundersökning för dykning & ta med dig skriftligt godkännande från en läkare innan din kurs. Ta kontakt med oss om du har några frågor kring detta.

Om du är under 18 år skall även förälder/målsman signera samtliga dokument innan kursstart.

Tänk på att ta med dig ditt certifikat och din loggbok till dyket så att du kan logga dyket tillsammans med instruktören.

Kurspris

1 290 kr

Detta ingår i kurspriset:

  • Kursmaterial – PADI ReActivate (på engelska) inkl. certifikat
  • 1 bassängpass tillsammans med PADI Pro
  • Hyra av utrustning

OBS! Transport till och från bassängen ingår ej.

Kursupplägg

Du påbörjar din PADI ReActivate med ett teoriavsnitt på dator eller surfplatta. Det gör du i lugn och ro när det passar dig. När du avslutat teorin är det dags för dyk! Då tar du med dig ditt diplom, som du får efter avslutad teori, till din instruktör.

När det är dags för bassängpass träffas vi i butiken på Fotögatan för att prova ut och packa ihop den utrustning som behövs. Sedan åker vi till bassängen som ligger i Frölunda (Åkeredsvägen 1). I bassängen är ni en liten grupp som övar, dels på några standardiserade övningar, och dels på precis det som du själv känner att du behöver träna lite extra på. Vi har gott om tid i bassängen så passa på att öva ordentligt. Efter dyket åker vi tillbaka till butiken för att ta hand om vår utrustning, logga dyket och avsluta dagen.

När du genomfört både teori och dyk får du ett nytt certifikat skickat hem till dig, uppdaterat med datumet för din ReActivate. Då kan dykcenter runt om i världen se att du håller dina dykkunskaper färskt i minnet. Tänk på att det tar några veckor för ditt nya certifikat att dyka upp i brevlådan så se till att boka en ReActivate i god tid innan eventuell semesterdykning. 🙂

Utrustning

Vi räknar med att du själv har mask & snorkel. Om du behöver hyra/låna utrustning under din ReActivate meddelar du oss din längd, vikt och skostorlek samt vilka delar av utrustningen du behöver hyra i samband med bokning.

Anmäl dig redan idag!

Gör en intresseanmälan genom att skicka ett mejl till info@oxygenediving.se. Vi skickar dig instruktioner om hur du påbörjar teorin online. Ta även en titt på årets kursschema här på hemsidan för att hitta ett dyktillfälle som passar dig.