Fortsättningskurs – Advanced Adventurer


En Advanced-kurs handlar om att avancera och fortsätta framåt – både när det gäller att förfina dykfärdigheter och att kunna uppleva mer av en dykplats. Du kan gå din Advanced-kurs direkt efter grundkursen eller passa på att göra ett par dyk först. Men vänta inte för länge! Advanced-kursen är ett utmärkt sätt att samla mer dykerfarenhet på ett tryggt och lugnt sätt för att sedan kunna njuta ännu mer av undervattensvärlden!

När du går din Advanced-kurs hos oss kommer du att få göra dyken:

  • Peak Performance Buoyancy (finavvägning)
  • Undervattensnavigering
  • Djupdyk (max 30 meter)
  • Ytmarkeringsboj (SMB)

Inför din kurs

För att gå kursen skall du vara certifierad Open water diver, eller likvärdig. Inför kursen kommer du att fylla i en egen hälsodeklaration med JA- och NEJ frågor. Om ditt svar är NEJ på samtliga frågor behöver du inte göra någon läkarundersökning inför kursen. Om ditt svar är JA på någon av frågorna skall du göra en läkarundersökning för dykning innan kursstart. En läkarundersökning är giltig i 12 månader.

Ta kontakt med oss om du har några frågor. Vår rekommendation är att du skall vara minst 15 år. Om du är under 18 år skall även förälder/målsman signera samtliga dokument innan kursstart.

Till kursstart behöver du ha med dig ditt Open water-certifikat och din loggbok.

I kursen ingår:

  • Ett teoripass och två dykdagar enligt schema
  • Digitalt kursmaterial
  • Digitalt certifikat (efter godkänd kurs)

Följande ingår inte i priset:

  • Transport till och från dykplatser (det brukar lösa sig genom samåkning mellan kursdeltagare).
  • Hyra av utrustning under kursen.

Om du behöver hyra någon utrustning under kursen bokar du det samtidigt som du anmäler dig till kursen. Under kursen har du rabatt på ordinarie utrustningshyra hos oss.

Oavsett om du hyr eller har egen utrustning behöver du själv ha mask, snorkel, fenor (+ boots om du dyker med våtdräkt), handskar, kompass samt kniv/sax. Vi rekommenderar även att du har egen lampa och dykdator.

Kurspris

Kurspris: 3 390kr
inklusive anmälningsavgift 700kr

Kursschema

Teori en onsdag kväll kl 18-21.30 följt av dykning lördag-söndag kl 8.30-18.

Gör en intresseanmälan genom att mejla info@oxygenediving.se. Du kan även komma in till butiken på Fotögatan 6 eller ringa oss på 031-773 99 11.

Du kan se alla våra kommande kursstarter i vårt kursschema.