Utfärder & Resor


Under året är vi ute och dyker så mycket vi bara kan! Vi blandar landbaserad dykning, resor, båtutfärder och helger med övernattning. Vi på Oxygene Diving brukar under året genomföra 2 längre dykresor, ett gäng helgutflykter och dagsutflykter ungefär en gång i månaden. Gemensamt för alla evenemang är att vi brukar ha grymt kul! I övrigt varierar förkrav efter dykmål så glöm inte att spana in vad som förväntas av dig som följer med.

För att kunna genomföra säkra dyk och verkligen uppskatta dykplatserna är det förstås viktigt att hålla dykkunskaperna vid liv. Om det är mer än ett år sedan ditt senaste dyk bör du repetera dykteori och färdigheter. Läs mer om PADI ReActivate.

För att anmäla dig till en resa eller utfärd är det bara att skicka en intresseanmälan via mejl till info@oxygenediving.se. I mejlet skriver du vilken/vilka turer du är intresserad av, ditt namn och ditt telefonnummer så svarar vi dig så fort vi kan.

Rese- & utfärdsschema

I schemat listas de turer där vi ”sover borta” och som alltså kräver lite mer framförhållning än en enklare dagsutfärd. Du hittar alla våra DykDagis och andra dagsutfärder som evenemang på vår facebook-sida.

Dykmål Vecka Datum Kommentarer
OxyResa: Thailand, Similan Islands  v.14-15   30 mars – 11 april 2020  Liveaboard 6 dagar samt några dagar landbaserad vistelse. 28 995 kr.  Läs mer i PDF.

Rekommenderad erfaranhet: PADI Advanced Open Water, min 25 dyk.

OxyHelg: Väderöarna  v.16  17-19 april 2020 Persgrund SPECIAL
Pris: 3195 kr + 300kr/dag på Persgrundet.

Rekommenderad erfaranhet: PADI Advanced Open Water, min 50 dyk.

OxyHelg: Väderöarna  v.26 26-28 juni 2020 Dykhelg hos Dyk-Leif i Hamburgsund. Pris: 3195 kr.

Rekommenderad erfaranhet: PADI Open Water.

OxyHelg: Väderöarna  v.36  4-6 september 2020 Dykhelg hos Dyk-Leif i Hamburgsund. Pris: 3195 kr.

Rekommenderad erfaranhet: PADI Open Water.

OxyResa: Maldiverna  v.41-42  9-17 oktober 2020  Liveaboard 1 vecka. 25 995 kr. Läs mer i PDF.

Rekommenderad erfaranhet: PADI Advanced Open Water, min 25 dyk.

Du som är medlem i OxyClub har rabatt på hyra av utrustning hos oss och dessutom medlemspriser på vissa event – du är väl med?

När du dyker med oss på utfärder eller resor finns alltid OxyCrew till hands för att hjälpa dig med dina frågor om utrustning, dykning och andra funderingar som kan dyka upp. Vid utfärder samåker så gott vi kan till och från dykplatser genom att använda oss av de bilar som dykarna har tillgängliga och maximerar antalet passagerare för miljöns, ekonomins och effektivitetens skull.

dykproffs