OxyCrew (personal)


Vi vill stolt presentera vårt härliga OxyCrew! Vi kan alla olika saker och har olika intresseområden och specialiteter men en sak vi har gemensamt är vår passion för dykning och undervattensvärlden! Kom gärna fram och säg hej när du hittar oss på en dykplats någonstans i världen.

Här kan du lära känna oss lite bättre:

Ander-enlund-padi-instructor

Anders – PADI IDC Staff Instructor, Rebreather Instructor & Trimix Instructor 

Anders är instruktör inom avancerad sportdykning och är ägare av Oxygene Göteborg sedan 2009. Trots att Anders inte längre har dykning som huvudsyssla händer det fortfarande att han dyker upp i butiken på event och på kurser i teknisk dykning. Är du intresserad av att dyka till 40 meter och djupare, med trimix eller kanske testa rebreather är det Anders du ska prata med!

padi-course-director-anna

Anna – PADI Course Director 

Anna är verksamhetschef och ser till att allt fungerar på Oxygene. Hon är dessutom PADI Course Director vilket innebär att hon håller i Oxygenes instruktörsutbildningar. Anna har varit en del av Oxygene Diving sedan 2010 och har även spenderat flera vintersäsonger som dykinstruktör i Thailand.

christian-strom-instructor-oxycrew

Christian – PADI Master Scuba Diver Trainer  

Christian är heltidsanställd i butiken och som instruktör. Han blev instruktör 2014 och har bland annat med sig dykerfarenheter från Thailand, Norge och Mexico. De senaste åren har Christian byggt dyklampor hos Nanight så han är vår expert på ljus under ytan 🙂

johan-gardh-instructor-oxycrew

Johan – PADI Open Water Scuba Instructor

Johan är en av de instruktörer som dyker upp på absolut flest kurser och event hos oss. Han har med sig erfarenhet från dykdestinationer runt om i hela världen och vi är väldigt glada att han landat här hos oss. När Johan inte är under ytan hjälper han gärna till med våra byggprojekt i butiken. Superkul tycker vi!

Kristoffer – PADI Open Water Scuba Instructor

Kristoffer är en varmvattensdykare som imponerat på oss med sitt lugn. Vi är väldigt glada över att Kristoffer har tagit en paus från varmare breddgrader för att testa torrdräktsdykning ett tag. Nu njuter han till och med av dykning i nollgradigt vatten 🙂

Magnus

Magnus – PADI Open Water Scuba Instructor

Magnus spenderar nästan lika mycket tid på dykning och dykplaner som på sitt ”riktiga jobb”. Under dyken letar Magnus efter en hummer som kan slå bamsehummern vid Väderöarna i storlek. Han är också en av de dykare som kan beskriva hur krispigt det är att dyka i en 5 mm våtdräkt när det är härliga 7 grader i vattnet.

Simon – PADI Divemaster

andreas-larsson-divemaster-oxycrew

Andréas – PADI Divemaster

Andréas är en del av duon ”Humle & Dumle” och dyker upp på de flesta av våra event. Han började livet som dykare i Sydafrika och har som tur är landat här hos oss.

isabelle-larsson-divemaster-oxycrew

Isabelle – PADI Divemaster & EFR Instructor

Isabelle är en del av duon ”Humle & Dumle” och dyker upp på de flesta av våra event. Hon kan skryta med att ha kört skoter bland delfiner i röda havet. När Isabelle inte dyker förser hon oss med mat i riktiga mormors-portioner. Precis så som dykare vill ha det!

Anders – PADI Divemaster

Andréa – PADI Divemaster

Andréa är en riktig dyk-pedagog som vi ofta hittar i poolen och på våra dykplatser. Andréa håller i många av våra provdyk och är en riktig hajare på att ta hand om våra yngre dykare.

Jonas – PADI Divemaster

Jenny – PADI Divemaster

Jenny hjälper till som Divemaster & är just nu den som spenderar flest timmar under ytan. Dyker gärna där det är trångt och krispigt.

frida-viker-oxygene-diving

Frida – Butiksnisse

Frida har dykt upp i butiken lite här och där under ett par års tid och spenderar mer och mer tid under ytan. Vi hoppas på att det blir ännu mer framöver! När Frida inte dyker jobbar hon som lärare så vi skulle inte bli förvånade om Frida även skulle börja utbilda dykare inom kort…

josefin-rydstrom-oxygene-diving

Josefin – Butiksnisse

Josefin hjälper till i butiken & dyker när tiden räcker till. När hon inte dyker studerar hon Marina Vetenskaper så inom kort kommer vi att kunna få svar på alla frågor som rör havet.

divemaster-fredrica

Fredrica – PADI Divemaster

Fredrica har bytt storsjöodjur mot sjöstjärnor, torskar och humrar. För att bo i Norrland dyker hon upp på förvånansvärt många av våra event, resor och kurser. Vi hoppas att hon snart är här mer permanent!