Provdyk


provdyk poolEtt provdyk är till för dig som aldrig har dykt förut och vill uppleva hur det är att andas under ytan.

En instruktör går först igenom grunderna och berättar vad som är viktigt att tänka på under dyket. Därefter kommer du med hjälp av instruktören att ta på dig dykutrustningen och testa hur det är att sväva viktlös medan du simmar runt i bassängen. Känner du dig bekväm under ytan får du också testa att göra några enkla övningar. Hela aktiviteten tar ca 2-3 timmar.

Inför dyketMedical-statement

När du skall göra ett provdyk behöver du ha med dig badkläder och handduk. Om du har en egen mask, fenor och/eller en våtdräkt som du vill använda, ta med det också!

För att göra ett provdyk skall du vara minst 10 år och fullt frisk. Inför dyket skall du fylla i en egen hälsodeklaration med ja- & nejfrågor. Den kan du få av oss i butiken eller ladda ner som PDF. Om du svarar ja på någon av frågorna behöver du för din säkerhets skull få ett skriftligt godkännande av en läkare innan du dyker. Kontakta oss i god tid innan ditt provdyk så kan vi hjälpa dig med det! Om du är under 18 år behöver du dessutom målsmans underskrift på hälsodeklarationen.

Pris

590 kr

Anmälan

Du hittar schemat för våra provdyk längst ner på sidan kursschema. När du hittat ett provdyk du vill anmäla dig till kommer du förbi butiken eller skickar ett mejl till info@oxygenediving.se för att göra en intresseanmälan. Antalet platser vid varje provdykstillfälle är begränsat så anmäl dig i god tid.

När du betalat ditt provdyk (eller lämnat in eventuellt värdebevis) är du anmäld och har reserverat din plats. Detta skall göras senast 2 veckor innan provdykningsdatum. En vecka innan provdyket stänger vi för anmälan och avbokning. Därefter sker ingen återbetalning eller ombokning. Under veckan innan dyket får du ett mejl med uppdaterad information om var och när vi samlas och om det är något särskilt du behöver tänka på.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om provdyket! Du når oss lättast via mejl: info@oxygenediving.se

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email