Lär dig dyka – PADI Open Water Diver


Vill du lära dig att dyka? – Kul! Vi hjälper dig!

Vi utbildar enligt PADI’s system för dykutbildning och har fantastiska dykinstruktörer som gör allt för att ge dig bästa möjliga start på din dykning. Vi vill ge dig mycket tid i vattnet i små grupper både på land, i bassängen och ute i havet. Allt för att du ska bli en riktigt bra, trygg och stabil dykare!

När du klarat av alla moment i klassrum, bassäng och i öppet vatten blir du certifierad PADI Open Water Diver. Som Open water-dykare är man certifierad att dyka i förhållanden som motsvarar de man dykt i under kursen (eller bättre) och till ett maxdjup av 18 meter.

I kursen ingår:

  • Tre teoripass, tre bassängpass & två dykdagar (4 dyk) enligt schema
  • Kursmaterial (manual, dvd & loggbok)
  • Lån av luftpaket (regulator, väst, flaska), dykdator, dräkt, huva & viktbälte med bly
  • PADI Open water diver certifikat
  • Ett års medlemskap i vårt dyksällskap OxyClub med förmånliga erbjudanden

Följande ingår inte i kurspriset:

  • Transport till och från bassäng/dykplatser (det brukar lösa sig genom samåkning mellan kursdeltagare)
  • Personlig utrustning: Mask, snorkel, hälremsfenor, boots och handskar

Pris grundkurs (PADI Open Water Diver)

Just nu! 4690 kr (Ordinarie pris 5290 kr)
Inklusive anmälningsavgift 1000kr

Inför din grundkurs:

Medical-statement

För att börja dyka skall du vara simkunnig och i form för dykning. Du kommer att fylla i en egen hälsodeklaration inför din kurs. Om ditt svar är NEJ på samtliga frågor behöver du inte någon läkarundersökning. Om ditt svar är JA på någon av frågorna skall du göra en läkarundersökning för dykning och lämna in ett skriftligt godkännande av en läkare innan din kurs. Ett läkarintyg är giltigt i 12 månader eller tills ditt tillstånd förändras.

Hör gärna av dig till oss via mejl info@oxygenediving.se om du har några frågor eller funderingar inför din kurs.

Kursschema

Under året är majoriteten av våra kurser 3-veckors kurser. Då träffas vi för teori på tisdagskvällar och bassängdyk på onsdagskvällar i tre veckors tid. Sista veckan är vi ute och dyker lördag och söndag, 2 dyk om dagen.

Under sommaren kan du gå intensivkurs under 5 heldagar, måndag – fredag. Det passar dig som snabbt tar in ny information och som har vattenvana (snorkling, simning etc.) sedan innan.

Innehållet är detsamma oavsett om du väljer att gå kursen på kvällar och helger eller under en sommarvecka. Det som skiljer sig är tiden du får att smälta dina nya dykkunskaper mellan passen.

Gör en intresseanmälan genom att majla info@oxygenediving.se.
Du kan se alla våra kommande kursstarter i vårt kursschema.

Grundkurs inför resan? Open Water Referral

Visste du att man kan göra teori- och bassängträning här hemma och sedan göra de avslutande utomhusdyken på semestern? På så sätt kan man dyka i varma härliga vatten men slipper spendera semestern i klassrummet? Klicka här för att läsa mer!

Print Friendly, PDF & Email