Utfärder & Resor


Under året är vi ute och dyker så mycket vi bara kan! Vi blandar landbaserad dykning, resor, båtutfärder och helger med övernattning. Vi på Oxygene Diving brukar under året genomföra 2 längre dykresor, ett gäng helgutflykter och dagsutflykter ungefär en gång i månaden. Gemensamt för alla evenemang är att vi brukar ha grymt kul! I övrigt varierar förkrav efter dykmål och kan vara allt från grundnivå till teknisk dykning. Du tror väl inte att dyksäsongen är över bara för att båtarna plockas upp? Se till att följa med oss ut på våra krispiga event Luciadyk och Nyårsdyk!

För att kunna genomföra säkra dyk och verkligen uppskatta dykplatserna är det förstås viktigt att hålla dykkunskaperna vid liv. Om det är mer än ett år sedan ditt senaste dyk kan det vara bra att repetera dykteori och färdigheter. Läs mer om PADI ReActivate.

För att anmäla dig till en resa eller utfärd är det bara att skicka en intresseanmälan via mejl till info@oxygenediving.se. I mejlet skriver du vilken/vilka turer du är intresserad av, ditt namn och ditt telefonnummer så svarar vi dig så fort vi kan.

Rese- & utfärdsschema

I schemat listas de turer där vi ”sover borta” och som alltså kräver lite mer framförhållning än en enklare dagsutfärd. Du hittar alla våra DykDagis och andra dagsutfärder som evenemang på vår facebook-sida.

Dykmål Vecka Datum Kommentarer
OxyHelg: Väderöarna  v.14  5-7 april 2019  Långhelg hos Dyk-Leif tillsammans med nakensnäcksnörden Klas Malmberg. Pris: 3995 kr. Läs mer i event på Facebook.
OxyResa: Röda Havet  v.15-16  Liveaboard 11-18 2019  Liveaboard Röda Havet – ”Deep South” 1 vecka. Pris: 16495kr. Läs mer i PDF. FULLBOKAT
OxyHelg: Väderöarna  v.33 16-18 augusti 2019  Dykhelg hos Dyk-Leif i Hamburgsund. Pris: 2995 kr.
OxyHelg: Väderöarna  v.37  13-15 september 2019  Dykhelg hos Dyk-Leif i Hamburgsund. Pris: 2995 kr.
OxyResa: Franska Polynesien  v.45-46  Liveaboard 8-15 november 2019  Liveaboard 1 vecka 39995kr. Möjlighet att förlänga sin vistelse med landbaserade dagar på Franska Polynesien eller stopp på vägen hem. Läs mer i PDF och i event på Facebook.
OxyResa: Thailand, Similan Islands  v.14-15   30 mars – 11 april 2020  Liveaboard 6 dagar samt några dagar landbaserad vistelse. 28 995 kr.  Läs mer i PDF.
OxyResa: Maldiverna  v.41-42  9-17 oktober 2020  Liveaboard 1 vecka. 25 995 kr. Läs mer i PDF.

Du som är medlem i OxyClub har rabatt på hyra av utrustning hos oss och dessutom medlemspriser på vissa event – du är väl med?

När du dyker med oss på utfärder eller resor finns alltid OxyCrew till hands för att hjälpa dig med dina frågor om utrustning, dykning och andra funderingar som kan dyka upp. Vid utfärder samåker så gott vi kan till och från dykplatser genom att använda oss av de bilar som dykarna har tillgängliga och maximerar antalet passagerare för miljöns, ekonomins och effektivitetens skull.

dykproffs

Print Friendly, PDF & Email