Utfärder & Resor


Under året är vi ute och dyker så mycket vi bara kan! Vi blandar landbaserad dykning, resor, båtutfärder och helger med övernattning. Vi på Oxygene Diving brukar under året genomföra 2 längre dykresor, ett gäng helgutflykter och dagsutflykter ungefär en gång i månaden. Gemensamt för alla evenemang är att vi brukar ha grymt kul! I övrigt varierar förkrav efter dykmål och kan vara allt från grundnivå till teknisk dykning. Du tror väl inte att dyksäsongen är över bara för att båtarna plockas upp? Se till att följa med oss ut på våra krispiga event Luciadyk och Nyårsdyk!

För att kunna genomföra säkra dyk och verkligen uppskatta dykplatserna är det förstås viktigt att hålla dykkunskaperna vid liv. Om det är mer än ett år sedan ditt senaste dyk kan det vara bra att repetera dykteori och färdigheter. Läs mer om PADI ReActivate.

För att anmäla dig till en resa eller utfärd är det bara att skicka en intresseanmälan via mejl till info@oxygenediving.se. I mejlet skriver du vilken/vilka turer du är intresserad av, ditt namn och ditt telefonnummer så svarar vi dig så fort vi kan.

Rese- & utfärdsschema 2018

I schemat listas de turer där vi ”sover borta” och som alltså kräver lite mer framförhållning än en enklare dagsutfärd. Du hittar alla våra DykDagis och andra dagsutfärder som evenemang på vår facebook-sida.

 

Utfärd/resa Vecka Datum Kommentarer
Franska Polynesien  v.45-46  Liveaboard 8-15 november 2019  Liveaboard 1 vecka 39995kr. Möjlighet att förlänga sin vistelse med landbaserade dagar på Franska Polynesien eller stop på vägen hem. Läs mer i PDF eller i event på Facebook.

 

Du som är medlem i OxyClub har rabatt på hyra av utrustning hos oss och dessutom medlemspriser på vissa event – du är väl med?

När du dyker med oss på utfärder eller resor finns alltid dykproffs till hands som kan hjälpa dig med dina frågor om utrustning, dykning och annat som kan uppkomma. Vid utfärder samåker så gott vi kan till och från dykplatser genom att använda oss av de bilar som dykarna har tillgängliga och maximerar antalet passagerare för miljöns, ekonomins och effektivitetens skull.

dykproffs

Print Friendly, PDF & Email