Utfärder & Resor


Under året är vi ute och dyker så mycket vi bara kan! Vi blandar landbaserad dykning, resor, båtutfärder och helger med övernattning. Vi på Oxygene Göteborg brukar under året genomföra 2-4 längre dykresor, ca 8 helgutflykter och dagsutflykter minst en gång i månaden. Gemensamt för alla evenemang är att vi brukar ha grymt kul! I övrigt varierar förkrav efter dykmål och kan vara allt från grundnivå till teknisk dykning. Du tror väl inte att dyksäsongen är över bara för att båtarna plockas upp? Se till att följa med oss ut på våra krispiga event Luciadyk och Nyårsdyk!

För att kunna genomföra säkra dyk och verkligen uppskatta dykplatserna är det förstås viktigt att hålla dykkunskaperna vid liv. Om det är mer än ett år sedan ditt senaste dyk kan det vara bra att repetera dykteori och färdigheter. Läs mer om PADI ReActivate.

När du följer med på våra dykevent gäller följande:

  • Du skall kunna visa upp dykcertifikat för den nivå dyken är planerade (olika krav på olika resor)
  • För landbaserade dyk skall du ha dykt i nordiska förhållanden de senaste 12 månaderna (eller boka dyk med divemaster)
  • Vid båtdyk skall du ha dykt i sverige de senaste 6 månaderna
  • Lyssna noga vid dykgenomgångar och dyka enligt din erfarenhet och utbildning

 

För att anmäla dig till en resa eller utfärd är det bara att skicka en intresseanmälan via mejl till info@oxygenediving.se. I mejlet skriver du vilken/vilka turer du är intresserad av, ditt namn och ditt telefonnummer så svarar vi dig så fort vi kan.

Rese- & utfärdsschema 2017

I schemat listas de turer där vi ”sover borta” och som alltså kräver lite mer framförhållning än en enklare dagsutfärd. Du hittar alla våra utfärder som evenemang på vår facebook-sida.

Utfärd/resa Vecka Datum Kommentarer
Dyk-Leif ”Nudiparadise  v.14  6-9 april. -17  Samling på torsdagskvällen kl 20.00 i Hamburgsund. 3 dykdagar fre-sön. Event på Facebook.
P-Dyk ”Vrakexpedition  v.24  15-18 juni -17  Samling i Ystad på torsdagskvällen. 3 dykagar fre-sön.
P-Dyk ”Vrakexpedition  v.28  12-16 juli -17  Samling i Ystad på onsdagskvällen. 3 dykagar tor-sön.
Dyk-Leif ”Sommarvecka  v.30  23-27 juli -17  Samling i Hamburgsund på söndagskvällen. 4 dykdagar mån-tor. Event på Facebook.
P-Dyk ”Vrakexpedition  v.33  17-20 aug. -17  Samling i Ystad på torsdagskvällen. 3 dykagar fre-sön.
P-Dyk ”Vrakexpedition  v.37  13-17 sept. -17  Samling i Ystad på onsdagskvällen. 3 dykagar tor-sön.
Dyk-Leif ”Hösthelg  v.37  15-17 sept. -17  Samling på fredagskvällen kl 20.00 i Hamburgsund. 2 dykdagar lör-sön. Event på Facebook.

 

Du som är medlem i OxyClub har rabatt på hyra av utrustning hos oss och dessutom medlemspriser på vissa event – du är väl med?

När du dyker med oss på utfärder eller resor finns alltid dykproffs till hands som kan hjälpa dig med dina frågor om utrustning, dykning och annat som kan uppkomma. Vid utfärder samåker så gott vi kan till och från dykplatser genom att använda oss av de bilar som dykarna har tillgängliga och maximerar antalet passagerare för miljöns, ekonomins och effektivitetens skull.

dykproffs

Print Friendly, PDF & Email