Bli dykproffs


PADI_180pxVill du jobba med dykning och drömmer om att ha havet som arbetsplats? Som PADI Divemaster kan du jobba som dykguide och assistera vid dykutbildningar runt om i hela världen. Vill du sedan ta steget till att bli dykinstruktör, PADI Open Water Scuba Instructor, och själv hålla i dykutbildningar kan vi ta dig dit också.

Vid instruktörsutbildningar har vi ett samarbete med Oxygene Jönköping vilket innebär kurserna ibland är hos oss i Göteborg och ibland i Jönköping.

PADI Divemaster

Som Divemaster kan du själv hålla i vissa program och även assistera vid dykutbildningar. Vi har kursstarter 2-3 gånger per år, antingen som intensivkurs på dagtid eller på kvällar och helger under en längre period. Läs mer här!

PADI Assistant Instructor (AI)

Som Assistant Instructor kan du ta ett större ansvar som assistent och dessutom hålla vissa kurser eller delmoment på egen hand. Kursen går antingen separat eller som en del i kursen för att bli PADI Open water scuba Instructor. Läs mer här!

IDC – Instructor Development Course

Som instruktör kan du hålla i allt från provdyk och grundkurser till divemasterutbildningar. För att bli dykinstruktör, PADI Open Water Scuba Instructor, går du först en IDC (Instructor Development course) där du lär dig allt du behöver kunna som instruktör. Efter godkänd IDC åker du på en examinationshelg (IE) för att visa upp dina färdigheter och bli certifierad PADI Open Water Scuba Instructor. Läs mer här!

Vår nästa IDC går i oktober här i Göteborg. Har du några frågor eller vill anmäla dig? Mejla oss på info@oxygenediving.se.

divemaster-briefing

 

Print Friendly, PDF & Email