Vi som jobbar här


Vi vill stolt presentera vårt härliga OxyCrew! Vi kan alla olika saker och har olika intresseområden och specialiteter men en sak vi har gemensamt är vår passion för dykning och undervattensvärlden! Kom gärna fram och säg hej när du hittar oss på en dykplats någonstans i världen.

Här kan du lära känna oss lite bättre:

 

Anders Enlund – PADI IDC Staff Instructor, Rebreather Instructor & Trimix Instructor 

Anders har drivit Oxygene Göteborg sedan 2009 och jobbat med dykning i snart 15 år. Han är Oxygene Göteborgs VD och instruktör inom avancerad sportdyking. För Anders kan du bl.a. gå kurser för att dyka trimix eller rebreather,

padi-course-director-anna Anna Viker – PADI Course Director

Anna är heltidsanställd dykinstruktör och tar hand om dykcentret när Anders är borta. Hon har varit en del av Oxygene Göteborg sedan 2010 och har även spenderat flera vintersäsonger som instruktör i Thailand. Förutom att sköta butiken och administrera dykkurser håller hon en stor del av våra kurser från grundnivå och upp till ledarskapsutbildningar.

Har du frågor om våra kurser kan du kontakta Anna på: anna@oxygenediving.se

molly Molly – PADI Open Water Scuba Instructor

Molly är den instruktör som dyker upp på kanske flest kurser just nu och fyller dessutom ut tiden med att hjälpa till i butiken. Molly är den enda på dykcentret som kan slå Anders i antal rosa dykprylar. När hon inte dyker kan Molly fixa dykfika eller göra en dokumentärfilm om sjöjungfrur eller kanske späckhuggarbebisar.

Magnus Magnus – PADI Assistant Instructor

Magnus spenderar förmodligen minst lika mycket tid på dykning och dykplaner som på sitt ”riktiga jobb”. Under dyken letar Magnus efter en hummer som kan slå bamsehummern vid Väderöarna i storlek. Han är också en av de dykare som kan beskriva hur krispigt det är att dyka i en 5 mm våtdräkt när det är härliga 7 grader i vattnet.

Jonas Jonas – PADI Divemaster

Jonas har gjort raketkarriär i dykbranchen. Sedan han gick sin grundkurs i slutet av 2015 har man hittat honom på nästan varje dykutfärd, resa och inte minst kurs. När Jonas inte dyker hittar man honom förmodligen i verkstaden där han spenderar mer och mer tid tillsammans med o-ringar, regulatorer och kranar. Jobbar hårt för att slå Anna i antal dykcertifikat.

Instruktör Björn Björn – PADI Master Scuba Diver Trainer

Björn har funnits med som personal på våra kurser sedan 2014 när han blev Divemaster. Idag är han Instruktör och dyker upp på många av våra kurser och event. Har spenderat vintersäsonger i både Thailand och Mexico.

Anna – PADI Master Scuba Diver Trainer

Anna är Instruktör och kallas även ”En-annan-Anna” för att vi ska kunna hålla isär alla våra Instruktörs-Annor. När Anna inte är på någon häftig dyksemester dyker hon ofta upp på våra kurser och event. Vill man gå en kurs på polska kan vi tack vare Anna ordna det också. Ta kontakt med oss om du är intresserad!

divemaster-fredrica Fredrica – PADI Divemaster

Fredrica har bytt storsjöodjur mot sjöstjärnor, torskar och humrar. Under sommaren har man kunnat hitta henne såväl i butiken som assisterandes på kurser under ytan.

Johan – PADI Divemaster

Johan är ett av våra senaste tillskott som Divemaster och en riktigt stabil dykare. Vi förväntar oss många roliga kurser och dyk tillsammans med Johan framöver!

Michel – PADI Divemaster

Michel började sin resa som dykare tillsammans med Jonas 2015 och nu är han en av våra mest aktiva Divemastrar! Lugn, rolig och hjälpsam är bara några av orden man kan använda för att beskriva Michel i sin roll som Divemaster. Fortsätt så!

 

 

Print Friendly, PDF & Email