OxyCrew (personal)


Vi vill stolt presentera vårt härliga OxyCrew! Vi kan alla olika saker och har olika intresseområden och specialiteter men en sak vi har gemensamt är vår passion för dykning och undervattensvärlden! Kom gärna fram och säg hej när du hittar oss på en dykplats någonstans i världen.

Här kan du lära känna oss lite bättre:

Anders Enlund – PADI IDC Staff Instructor, Rebreather Instructor & Trimix Instructor 

Anders har drivit Oxygene Göteborg sedan 2009 och jobbat med dykning i snart 15 år. Han är Oxygene Göteborgs VD och instruktör inom avancerad sportdyking. Trots att Anders nu tagit en liten dykpaus händer det att han dyker upp i butiken, på event och på kurser i teknisk dykning. Är du intresserad av att dyka till 40 meter och djupare, med trimix eller kanske testa rebreather är det Anders du ska prata med!

padi-course-director-anna Anna Viker – PADI Course Director 

Anna är verksamhetschef och ser till att allt fungerar på dykcentret. Hon är dessutom PADI Course Director vilket innebär att hon håller i Oxygenes instruktörsutbildningar. Anna har varit en del av Oxygene Diving sedan 2010 och har även spenderat flera vintersäsonger som dykinstruktör i Thailand.

Josefin – Butiksnisse

Josefin dyker upp på det mesta i dykväg och jobbar även i butiken. När hon inte dyker studerar hon Marina Vetenskaper så inom kort kommer vi att kunna få svar på alla frågor som rör havet. Nästa mål – PADI Divemaster!

Frida – Butiksnisse

Frida har dykt upp i butiken lite här och där under ett par års tid och under det senaste året har det blivit mycket mer tid till butik och dykning. Vi hoppas på att det blir ännu mer framöver! När Frida inte dyker studerar hon till lärare så vi skulle inte bli förvånade om Frida även skulle börja utbilda dykare inom kort…

Johan – PADI Assistant Instructor

Johan är en en riktigt stabil dykare och numera Assistant Instructor. Han har med sig erfarenhet från flera olika dyk runt om i världen och har äntligen landat här i Göteborg. De senaste åren är han en av de som dykt upp på absolut flest kurser och event hos oss. När Johan inte är under ytan hjälper han gärna till med våra byggprojekt i butiken. Superkul tycker vi!

Jonas Jonas – PADI Assistant Instructor

Jonas har gjort raketkarriär i dykbranchen. Sedan han gick sin grundkurs i slutet av 2015 har man hittat honom på nästan varje dykutfärd, resa och inte minst kurs. När Jonas inte dyker hittar man honom förmodligen i verkstaden där han spenderar mer och mer tid tillsammans med o-ringar, regulatorer och kranar. Har som mål att slå Anna i antal dykcertifikat.

Christian Ström – PADI Master Scuba Diver Trainer

Christian blev instruktör 2016 och har bland annat med sig erfarenhet från Thailand och Norge. Han tycker att de häftigaste dyken är i riktigt klart vatten och skulle gärna åka till Grönland för lite krispiga, klara dyk. Häftigt! Just nu lyser han upp vår tillvaro med lampor från Nanight.

Anna – PADI Master Scuba Diver Trainer

Anna är Instruktör och kallas även ”En-annan-Anna” för att vi ska kunna hålla isär alla våra Instruktörs-Annor. När Anna inte är på någon häftig dyksemester dyker hon ofta upp på våra kurser och event. Vill man gå en kurs på polska kan vi tack vare Anna ordna det också.

Magnus Magnus – PADI Assistant Instructor

Magnus spenderar nästan lika mycket tid på dykning och dykplaner som på sitt ”riktiga jobb”. Under dyken letar Magnus efter en hummer som kan slå bamsehummern vid Väderöarna i storlek. Han är också en av de dykare som kan beskriva hur krispigt det är att dyka i en 5 mm våtdräkt när det är härliga 7 grader i vattnet.

Instruktör Björn Björn – PADI Master Scuba Diver Trainer

Björn har funnits med som personal på våra kurser sedan 2014 när han blev Divemaster. Idag är han Instruktör och dyker upp på många av våra kurser och event. Har spenderat vintersäsonger i både Thailand och Mexico.

divemaster-fredrica Fredrica – PADI Divemaster

Fredrica har bytt storsjöodjur mot sjöstjärnor, torskar och humrar. För att bo i Norrland dyker hon upp på förvånansvärt många av våra event, resor och kurser. Vi hoppas att hon snart är här mer permanent!

Michel – PADI Divemaster

Michel började sin resa som dykare tillsammans med Jonas 2015. Redan när de gjorde sina första dyk i Sisjön blev han imponerad över hur mycket liv man kunde hitta under ytan. Lugn, rolig och hjälpsam är bara några av orden man kan använda för att beskriva Michel i sin roll som Divemaster. Fortsätt så!

Simon Albinsson – PADI Divemaster

Simon är en riktigt duktig dykare och har vid flera tillfällen blivit kallad ”avvägningsguden”. Om du går en kurs med Simon som assistent är det bara att försöka lära sig så mycket som möjligt av honom. Simon föredrar rostiga dykplatser och dyker ofta upp på våra vrakexpeditioner i Östersjön.

Tim Uddh – PADI Divemaster

Tim är en fantastiskt hjälpsam Divemaster. Han dyker upp på flera av våra event och kurser och är alltid lugn och stabil. Om du behöver lite inspiration till Luciadyket kan du fråga Tim som pysslat ihop en av de mest kreativa tomteutsmyckningarna till dykutrustningen som vi sett.

molly Molly – PADI Master Scuba Diver Trainer

Molly är en helt grym instruktör & jobbar dessutom extra i butiken. Molly är den enda på dykcentret som kan slå Anders i antal rosa dykprylar. När hon inte dyker kan Molly fixa dykfika eller göra en dokumentärfilm om sjöjungfrur eller kanske späckhuggarbebisar. Befinner sig just nu på varmare breddgrader.

 

Print Friendly, PDF & Email